Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βαγγέλης Τσιώλης: “Μεγάλο πρόβλημα το γηπεδικό”

Published

on

Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου ηττήθηκε στο φιλικό με τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου παρ’ όλα αυτά η αναμέτρηση περνάει σε δεύτερη ημέρα αφού στόχος αποτελεί ο σύλλογος να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος όσο περνούν τα παιχνίδια.

Πάντως στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Τσιώλης άνοιξε το… κεφάλαιο γήπεδο υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση ώστε να μην χρειάζεται να… μετακομίζει συνεχώς.

Η τοποθέτηση του

“Χρήσιμα συμπεράσματα βγηκανε και από αυτό το φιλικό, που θα μας βοηθήσουν να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Το γεγονός ότι χάσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες μας προβληματιζει και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμενοι στη τελική ενέργεια και να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που μας παρουσιάζουντε. Όμως για ένα ακόμα παιχνίδι και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε καλή απόδοση και βγάλαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα και ειδικα τωρα στη προετοιμασια είναι δυστυχώς ακόμα το γηπεδικο. Αναγκαζομαστε να κάνουμε προπονήσεις σε διάφορα γήπεδα με ωρες ακατάλληλες για τους ποδοσφαιριστες και να κλείνουμε ανά 3 μέρες φιλικά για να μην μείνουμε χωρις γηπεδο.Ο πρόεδρος παλεύει μόνος του εδώ και ένα χρόνο και ευελπιστούμε τέλος Σεπτεμβρίου να μπούμε στο δικό μας γήπεδο που θα μας προσδώσει άλλη δυναμική”.