Connect with us

Γ Εθνική

Βαθιά ανάσα το Μοσχάτο, 2-0 το Τυμπάκι

Published

on

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε το Μοσχάτο, που επικράτησε με 2-0 του αξιόμαχου Τυμπακίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε έτσι τους 17 βαθμούς και είναι στην 9η θέση μαζί με Εθνικό και ΑΟΑΝ, ενώ το Τυμπάκι με 6 βαθμούς είναι στην 13η θέση.

Στο 22′ έγινε  η πρώτη φάση  για τους γπεδούχους, με τον εκ των κορυφαίων Σιμονιάν να εκτελεί πλάγιο από αριστερά, τον Κουτσούμπα να κάνει κεφαλιά προς τα πίσω και τον Πασαλίδη να πιάνει νέα κεφαλια που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν όλοι πίσω και έψαχναν αντεπιθέσεις με το Μοσχάτο να ψάχνει δημιουργία από τον  Πασαλίδη και τα ανεβάσματα του Σιμονιάν . Στο 43′ η εξαιρετική αντεπίθεση ύστερα από γρήγορη μετάβαση, βρήκε τον Κουτσούμπα να θέλει να τελειώσει τη φάση αλλά να γλιστράει στο τελείωμα και η μπάλα να βγαίνει άουτ, ενώ στο 45 ο Βαλμάς μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε, με τον διαιτητή Λάμπρου να δίνει πέναλτι και τον Πασαλιδη να σουτάρει εύστοχα κάνοντας το 1-0.

Στο β’ μέρος το Μοσχάτο ήταν αρκετά πιο επιθετικό, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή φάση με τελείωμα του Λούσι που έφυγε άουτ . Στο 66′ το Μοσχάτο είχε δοκάρι με τον Βαλμά,ενω στο 72 έγινε το 2-0, με τον Πασαλίδη να βγάζει για τον Ψυχογιό που την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κουτσούμπα που έκανε το 2-0/

ΑΕ Μοσχάτου: Τσάκαλος, Σταύρου, Σιμονιάν, Τζωρτζάτος, Παντίδος,  Παυλάκης (74′ Σιμάκου), Μπόρι (61′ Ψυχογιός), Λάμπρου, Βαλμάς, Πασαλίδης (85 Ζορμπάς), Κουτσούμπας  (85′ Ποιμενίδης)

ΑΟ Τυμπακίου: Σταυρακάκης, Λούσι, Σπυριδάκης (46 Δουλγεράκης), Τριανταφυλλίδης, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Βακράκος (70 Ζήσης), Ρέις, Αριστεινίδης (46 Φραγκιαδουλάκης), Γκελοσιάνι (82 Παπανδρέου), Καμνέλιους.