Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βαθμοί και εντυπώσεις για Ήφαιστο και Χαλάνδρι

Published

on

Στο Περιστέρι, Ήφαιστος και Χαλάνδρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις κυρίως για τους γηπεδούχους. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως οι προσπάθειες των Παπαευθυμίου και Μπότη δεν βρήκαν στόχο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ πρώτοι οι πράσινοι στο 34′ με πλασέ του αφύλαχτου Γεωργουδάκη, ο οποίος αξιοποίησε τη συρτή σέντρα του Μωϋσιάδη. Όμως, οι Περιστεριώτες απάντησαν άμεσα και μάλιστα στο 37′ έπειτα από κόρνερ του Κυριαζή, κεφαλιά του Παπαευθυμίου στο δοκάρι και νέα κεφαλιά από τον Ρωμαϊδη. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε, οι φάσεις λιγόστεψαν αλλά ο Ήφαιστος συνέχισε να χάνει ευκαιρίες. Κυριότερες η κεφαλιά του Παπαυθυμίου στο 57′, το σουτ του Παπαγιάννι στο 58′ και το σουτ του Μπότη στο 83′.

Καλή η διαιτησία του Γαβρίλη που έβγαλε όμως πολλές κίτρινες και στις δύο ομάδες. Βοηθοί του οι Σταυρόγλου και Τσιλιπάνος.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Σταυρόπουλος, Ζήκος (51′ Τζαβάρας), Σφίχτης (71′ Παπαχρήστος), Μουρκάκης, Ρωμαΐδης, Μέξης, Κυριαζής, Φίλης (3′ Μπότης), Παπαγιάννι, Παπαευθυμίου, Ζαφειράτος.

Χαλάνδρι (Λουκάς Ρόππας): Βακερλής Ε., Λειβαρτζινός, Παπαδόπουλος (82′ Σταυρόπουλος), Βακερλής Π., Καρακάσης, Μπακέας, Λουκάς, Χαλβατζής, Σκούμας (69′ Κανέλλος), Γεωργουδάκης, Μωυσιάδης (37′ λ.τρ. Κατσιούλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply