Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βαθμός ψυχολογίας για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, 0-0 με τους Τράχωνες

Published

on

Σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό και πολύ δύναμη, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων πήρε πολύ σημαντική ισοπαλία με 0-0 κόντρα στους Τράχωνες, ανεβαίνοντας έτσι στους τρεις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη έφτασε τους δεκαοχτώ.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, ο Νικολίτσας έκανε εκπληκτική απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Πλούμη και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα, εκ νέου ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έκανε το δύσκολο γύρισμα με πλάτη στο τέρμα με την μπάλα να σταματάει και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Νικολίτσα. Στο 38′ σε μια πολύ άτυχη στιγμή, ο Βουρλούμης έπεσε περίεργα στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε τραυματίας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν κάταγμα κλείδας. Στο 42′ και ο επιθετικός της Ελπίδας, Κωνσταντέλος, αποχώρησε τραυματίας, ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, το σουτ του Πάσχου μπλόκαρε ο Παπαγγελής.

Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους, ο Πλούμης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ. Στο 69′ το σουτ του Δημογιάννη κατέληξε και πάλι στο δοκάρι του Νικολίτσα. Στο 71′ στην μεγαλύτερη φάση για την Ελπίδα, ο Κοτταρίδης έκανε όμορφη προσπάθεια από αριστερά, αλλά το δυνατό σουτ του έδιωξε δύσκολα ο Παπαγγελής. Στο 72′, η εκτέλεση φάουλ του Πάσχου πέρασε άουτ. Πολύ σημαντικές για την εξέλιξη του αγώνα ήταν οι δύο αποκρούσεις του Νικολίτσα σε ισάριθμα τετ α τετ με τον Τσιουρή στο 77′ και 78′. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους παίκτες του Δήμου Τσιμιλιώτη να καταφέρνουν να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό!

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Λάνη, Παππάς, Κουνάδης, Τζουρμανάς, Κίτσος (63′ Ροκανάς), Λυμπερόπουλος, Κωνσταντέλος (45′ Ζενουνλλάρι), Πάσχος (84′ Κολτούκης), Κοτταρίδης

Τράχωνες: Παπαγγελής, Χριστακόπουλος (82′ Κικίδης), Κούτρας, Στεφανής, Γιατράς, Πρόι, Τσιουρής, Μανωλιάδης (78′ Καραμπάτσης), Πλούμης, Δημογιάννης (84′ Καραγιάννης), Βουρλούμης (42′ Καλογιάννης)

ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΑΧΑΚΗΣ