Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βαθμό ο Ιάσονας-Φωνές ο Ιερόθεος

Published

on

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση Ιάσονας και Άγιος Ιερόθεος έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με το συγκρότημα του Νίκου Φούσκα να παίρνει πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, ωστόσο, τα έχουν με τον διαιτητή Φωτόπουλο και κυρίως για τη φάση της αποβολής του Κυριαζή αφού ο Αθηναίος ρέφερι με μια τραγική απόφαση αποφάσισε να αποβάλει τον νεαρό άσο με κόκκινη κάρτα. Παράλληλα, οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου θεωρούν ότι κακώς μέτρησε το γκολ του Γιάννη Κωνσταντόπουλο στις καθυστερήσεις υποστηρίζοντας ότι υπήρχε οφσάιντ. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι ειχαν προηγηθεί στο 30′ με τον Κυριαζή

 

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Άγιο Ιερόθεου εξέφρασε παράπονα για την φιλοξενία ενώ υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους συστήνονταν ως παλαιοί παράγοντες του Ιάσονα. Μάλιστα, δε, η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου τονίζει ότι κανείς από την διοίκηση της αντίπαλης ομάδας δεν βρέθηκε στην κερκίδα ώστε να τους προστατέψει.

ΙΑΣΩΝ (Νικος Φούσκας) Μητρούσης, Παναγιωτίδης (62′ Κοξαράκης), Βασιλάκος, Χαλιάσος, Κωνσταντόπουλος Ι., Μανδαμαδιώτης, Δήμος, Ρόιμπας (56′ Κωνσταντόπουλος Α.), Καραμίτζας (75′ Παπαμιχαήλ), Καριατλής.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Κολλιάκος (46′ Βαγγέλης), Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς (75′ Ζουζουλής), Καραμέρης, Χίσο  (65′ Νταουτάι), Αλιμπάς, Κυριαζής.