Connect with us

slideshow

Βαθμό “χρυσάφι” ο Πανελευσινιακός στο Κιάτο..(φωτο)

Published

on

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Πέλοπας Κιάτου και ο Πανελευσινιακός αφού το σφύριγμα του διαιτητή Παναγιωτόπουλου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1. Ενα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τους δυο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανελευσινιακός ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε ο Πέλοπας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας του Πανελευσινιακού κατάφερε να ανοίξει το σκόρ. Στην συνέχεια οι παίκτες του Γιάννη Ρόκκα μετά την ψυχρολουσία του γκόλ κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να φέρουν το μάτς στα ίσια. Ενας βαθμός πολύτιμος για τους σταχυοφόρους που κάνει μεγάλη προσπάθεια να ανέβει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 7′ σούτ του Ράττου πάνω απο τα δοκάρια. Τέσσερα λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Ατματζίδη απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο πορτιέρο του Πέλοπα Χασαμπέλι.

Στην συνέχεια στο 23′ ξαφνικό σούτ του Νάκα πέρασε ξυστά άουτ απο το δοκάρι. Εξι λεπτά αργότερα σέντρα του Βάσση απο τα δεξιά έδιωξε σαν απο μηχανής θεός σε κόρνερ ο Κ.Βελέντζας. Στο 34′ κόρνερ του Δούκα καρφωτή κεφαλιά του Αποστολάτου έδιωξε ο Χασαμπέλι σε κόρνερ.

Στο 53′ ο Ατματζίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην περιοχή του Πέλοπα τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα σούταρε άουτ.

Στην συνέχεια στο 64′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Μιχαλόπουλος με σούτ 1-0.

Στο 75′ φάουλ του Νάκα έγλειψε το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Πέλοπα Χασαμπέλι.

Οκτώ λεπτά αργότερα ΓΚΟΛΛΛΛ κόρνερ του Δούκα ο Αποστολάτος με σούτ 1-1.

Διαιτητής Παναγιωτόπουλος Βοηθοί: Ζυγούρης-Ασημάκης(Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ(προπονητής Σπύρος Αργυρόπουλος): Χασαμπέλι, Βρακάς, Μιχαλόπουλος, Βελέντζας Κ., Βελέντζας Δ., Ντομινί, Πετρόπουλος(70’Πρίφτης), Παπαβασιλείου Ντεβό(89’Σελάς),Ράττος, Αναγνωστόπουλος.

ΠΑΓΚΟΣ:Τσαμασλίδης,Μακρής,Κοντάκης,Μητσόπουλος,Πρίφτης,Σελάς,Αντωνόπουλος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο(προπονητής Γιάννης Ρόκκας): Τσουκαλάς,Βάσης,Τζαφεράκος,Καριαβούλας,Νάκας(76’Τούσης), Αποστολάτος, Ευαγγέλου, Μακρίδης, Δούκας,Ανδρεάδης,Ατματζίδης(89’Κουμτζίδης).

ΠΑΓΚΟΣ:Τούσης, Φιλιππής,Κανάκης,Μιχελής,Οικονομόπουλος,Παπαευθυμίου,Κουιμτζίδης.

***Παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ.Αργύρης Οικονόμου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας κ.Μιχάλης Τσιχριτζής, ο Γενικός Γραμματέας κ.Τάκης Βρακάς, ο Λουκάς Βλάχος της πειθαρχικής επιτροπής σύσσωμο το Δ.Σ του Πανελευσινιακού ο Γιάννης Καλιτζάκης και αρκετοί φίλαθλοι απο την Ελευσίνα.

***Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου φίλαθλοι του Πέλοπα κτύπησαν νεαρό φίλαθλο του Πανελευσινιακού αφού του πέταξαν ξύλο με αποτέλεσμα το σκίσιμο στο μάγουλο.Το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις αφού σύμφωνα με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων το συμβάν έλαβε τέλος.

Tου απεσταλμένου μας στο Κιάτο ΑΝΕΣΤΗ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply