Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βασίλης Βόγλης: Να δωθεί άμεση λύση για τους ερασιτέχνες

Published

on

Μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση σχετικά με το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έκανε ο προπονητής του Ιπποκράτη Βασίλης Βόγλης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά…

Η αγωνιστική αδράνεια που έχετε αφήσει να υπάρχει στο ερασιτεχνικό κομμάτι μόνο κακο δημιουργεί…
Βλέποντας ανθρώπους του ποδοσφαίρου να λένε οτι είναι καλύτερα να μην ξεκινήσουμε μου προκαλούν απορίες πολλές…Δεν σκέφτεστε κύριοι τα παιδιά σας? ο αθλητισμός για κάποιους είναι στο αίμα τους…ξεφεύγουν από την καθημερινότητα, κοινωνικοποιούνται μέσα από αυτό κ εσείς θέλετε να τους κόψετε ενώ είστε οι ίδιοι που τους αφήνετε να βγαίνουν σε πλατιές η να παίζουν με τις παρέες τους αψηφώντας τον κίνδυνο του ιού?
Ο ιός της κατάθλιψης κ των ναρκωτικών είναι λιγότερο σοβαρός από αυτό που ζούμε τώρα??
Σαν άνθρωπος του ερασιτεχνικού αθλητισμού χαίρομαι να βλέπω δηλώσεις σαν του κ.Γιατρά του προπονητή του Προμηθέα στο μπάσκετ…”όλοι πλάτη για ένα καλύτερο αύριο στον ερασιτέχνη αθλητισμό γιατί τα πράγματα σοβαρεύουν”!
Λύσεις υπάρχουν και θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα…
Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει τα τεστ εξ’ολοκλήρου θα μπορούσαν να μπουν στην διαδικασία και ΟΙ ΔΗΜΟΙ συνεισφέροντας από την πλευρά τους έτσι ώστε να υπάρξει ζωή και δράση στα γήπεδα…βάλτε τους λοιπόν στην διαδικασία έτσι ώστε να υπάρξει ξανά το χαμόγελο των δικών σας παιδιών και του ερασιτέχνη αθλητή!
Με γνώμονα το καλό και την υγεία μας κ ακολουθώντας τα πρωτόκολλα μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να ξυπνήσετε…όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα ερασιτεχνικά κ εδώ απλά κοιτάμε τους ποδοσφαιριστές μας να τρέχουν στον δρόμο!
Άμεση λύση…