Connect with us

5ος Όμιλος

Βασίλης Γκούμας: “Μαζι με τον Στέφανο Φαναρίτη ονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα για το Μοσχάτο”

Published

on

Το πρόσωπο που κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια να αλλάξει το ρου της ιστοριας της ΑΕ Μοσχάτου ήταν ο Στέφανος Φαναρίτης.

Ο γνωστός σε όλους παράγοντας πανηγύρισε πέρυσι αυτό που προσπαθούσε για χρόνια, τη άνοδο στην Γ’ Εθνική, ωστόσο φέτος στην προεδρία της ΑΕΜ θα βρίσκεται ως συμπαραστάτης του ένας δυνατός συμπαίκτης που ονειρεύεται να φτάσουν τους πράσινους ψηλά. Ο λόγος για τον Βασίλη Γκούμα που θα αποτελέσει μαζί με τον κ. Φαναρίτη το πρόσωπο που θα προσπαθήσει να αλλάξει το επίπεδο της ΑΕΜ.

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο επιχειρηματία αλλά και οικογενειάρχη , με τον ίδιο να μας μιλάει για την απόφαση του να εισχωρήσει στο Μοσχάτο λέγοντας

“Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Όλα γίνονται όπως πρέπει. Σεμνά και ταπεινά προχωράμε χωρίς λόγια και υπερβολές. ΘΑ πάμε οπως πρέπει. Ήρθαμε στην γ εθνικη για να μείνουμε. Τα λιγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Όσοι αμφισβήτησαν και συνεχίζουν να αμφισβητούν θα δείξει αν καλά κάνουν… Ο χρόνος θα δικαιώσει όσους ματώνουν και προσπαθούν… Πάνω απο όλα η ομάδα. Εμπιστεύτηκαμε τον Βασίλη Σπάθα ένα εξαιρετικό προπονητή και προχωράμε μαζί. Χτίζουμε το αύριο με τον σωστό τρόπο. Μαζι με το αδελφο μου τον Στέφανο Φαναρίτη ονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα. Γιατί αυτο είναι το σωστό και θα το προσπαθήσουμε με κλαθε τρόπο Γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Καλή χρονιά σε όλους. Τα καλύτερα ερχονται”.