Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Βασίλης Γκούμας | “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του ΑΟ Καραβά Βασίλης Γκούμας απαντώντας σε ανακοίνωση της ΑΕ Mοσχάτου μετά τον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΠ.

Πάει καιρός που έχουμε να ασχοληθούμε μαζί σας όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την δήλωση που εκδόθηκε απο το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου.
Κατανούμε απόλυτα την προσπάθεια που κάνετε για να αποφύγετε τον υποβιβασμό της ομάδας σας και είναι θεμιτό.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί δεν βλέπετε την πραγματικότητα και δεν αποδέχεστε,οτι οι μόνοι υπεύθυνοι για την πορεία της ομάδας σας,είστε εσείς και μόνο εσείς.
Προσπαθείτε να πείσετε ποιους και γιατί οτι τα 12 γκολ που δεχτήκατε στα μεταξύ μας ήταν τυχαία απο σπόντες και σφαλτσοσφυρίγματα;
Σταματήστε να ρίχνετε ευθύνες στους γύρω και ασχοληθείτε με τους πραγματικούς εχθρούς της ομάδας σας.
Κάποτε όταν βάζατε 110 γκόλ δεν σας είδαμε και μια φορά να σεβαστείτε τις ιστορίες των άλλων σωματείων.
Δεν σας είδαμε επίσης να φωνάζετε οταν στον πρώτο γύρο στο μεταξύ μας παιχνίδι φίλαθλοι της ομάδας σας πετούσαν μπουκάλια και δυναμιτάκια στον πάγκο της ομάδας μας και έβριζαν χυδαία.Για να μήν αναφερθούμε οτι στους μεταξύ μας αγώνες,χλευάζατε συνεχώς στοχοποιώντας με ακατάλληλες εκφράσεις συγκεκριμμένο ποδοσφαιριστή μας και ο νοών νοείτο.
Η σοφή παροιμία του λαού μας οτι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί εδώ κολλάει, μιας και έχετε το θράσος να κάνετε υποδείξεις σε άλλα σωματεία,όταν ήδη έχετε κληθεί φέτος αρκετές φορές,να πληρώσετε πρόστιμα για ανάρμοστες συμπεριφορές των φιλάθλων σας.
Υποδείξεις και μαθήματα ειδικά απο εσάς δεν τα θέλουμε.Την ιστορία μιας ομάδας πρέπει πρώτα απο όλα να μάθουν να την σέβονται οι φίλαθλοι και οι παράγοντές της.
Ο σεβασμός κύριοι δεν επιβάλλεται,δεν απαιτείται αλλά κερδίζεται.
Εμείς σεβόμαστε την ιστορία σας αλλά δεν ξέρουμε αν είστε αντάξιοι της αναφοράς της εσείς.
Αφήστε λοιπόν την πρωτοπόρο ομάδα μας στην ηρεμία της και προσηλωθείτε στην “σωτηρία” της ομάδας σας.
Ο πρόεδρος του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ
Βασίλης Γκούμας
Advertisement