Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βασίλης Θεοδωράκης: Προέχει η υγεία μας…

Published

on

Πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί φέτος ο Πανιώνιος Καισαριανής, παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία.

Ενας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της πορείας είναι και ο Βασίλης Θεοδωράκης. Ο έμπειρος γκολκίπερ, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους στα γήπεδα της Αθήνας σε αυτή τη θέση, μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Η κατάσταση η οποία βιώνουμε είναι πρωτόγνωρη και εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας. Έχει επηρεάσει τη ζωή μας και κατ’ επέκταση και τη μεγάλη μας αγάπη. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αλλά αυτή τη στιγμή προέχει το σημαντικότερο αγαθό όλων. Η υγεία μας. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε όλο αυτό όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να γυρίσουμε ασφαλείς και υγιείς πάλι στα γήπεδα και στην καθημερινότητα μας.

Όσον αφορά την ομάδα,  αν και νέοι στην κατηγορία, πιστεύω ότι έχουμε ανταπεξέλθει με το παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τη μέχρι τώρα πορεία μας. Το κλίμα είναι άριστο σε όλα τα επίπεδα και η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και στους αγώνες δίνουμε όλοι το 101%. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή διοίκηση η οποία είναι δίπλα σε όλους τους παίκτες και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για το καλό της ομάδας. Αναπόφευκτα η διακοπή αυτή θα μας επηρεάσει όπως και όλες τις ομάδες ελπίζω όμως να επανέλθουμε γρήγορα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε.

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος βρίσκομαι στον Πανιώνιο Καισαριανής και παρά πολύ ευχαριστημένος από την κατάσταση που βρήκα εδώ. Όλο αυτό μου βγαίνει μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι βρίσκομαι σε αρκετά καλή κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους τής ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και κάνω ότι μπορώ να τους δικαιώσω και πάνω από όλα να βοηθήσω την ομάδα.

Τέλος να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη υπομονή κ πάνω από όλα υγεία ώστε να γυρίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στα γήπεδα >>