Connect with us

stoplekto

Βασίλης Λάκης: Από εδώ και πέρα η ΑΕΚ θα κοιτάει μόνο μπροστά

Published

on

Όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον αν είναι και φίλαθλοι της ΑΕΚ, δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τον Βασίλη Λάκη. Ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων» αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο στο στήθος για οχτώ χρόνια (από το 1998 έως το 2004 και από το 2005 μέχρι το 2007) μετρώντας συνολικά στο πρωτάθλημα 194 συμμετοχές και 43 τέρματα, ενώ κατέκτησε και δύο Κύπελλα Ελλάδος (2000 και 2002). Επίσης, ήταν διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όπου και αγωνίστηκε συνολικά 35 φορές, βρίσκοντας τα αντίπαλα δίχτυα 3 φορές, ενώ ήταν και στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004. Ο Βασίλης Λάκης αν και «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, παρόλα αυτά παραμένει στον χώρο της «στρογγυλής θεάς» έχοντας αναλάβει από πέρυσι τα ηνία του Ατρόμητου Χαλανδρίου ανεβάζοντας μάλιστα την ομάδα από την Γ’ κατηγορία των Αθηνών στην Β’.

Γι’ αυτό και ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΑ την Δευτέρα 2/9 για να παρακολουθήσει την κλήρωση του Κυπέλλου και ο Κωνσταντίνος Ράπτης δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει την άποψη του για την ΑΕΚ, με τον ίδιο να υπογραμμίζει: «Η ΑΕΚ φαίνεται πως μετά από τα δυσάρεστα που έγιναν με τον υποβιβασμό της, αρχίζει και κοιτάει και πάλι μπροστά. Θεωρώ πως το νερό έχει μπει στο αυλάκι με την έλευση του κ. Μελισσανίδη και τον καταρτισμό της ομάδας από εξέχουσες προσωπικότητες της οικογένειας της «Ένωσης». Θέλω να πιστεύω πως ήταν η τελευταία φορά που κοιτάξαμε πίσω, από εδώ και πέρα νομίζω πως θα κοιτάμε μόνο μπροστά και ευελπιστώ η ΑΕΚ να γίνει το φόβητρο, όπως ήταν και παλαιότερα».

«Στόχος η ανάδειξη ταλέντων στον Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Όσον αφορά για τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ο Βασίλης Λάκης δεν παρέλειψε να τονίσει πως στόχος της ομάδας είναι η ανάδειξη ταλέντων που θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στις Εθνικές Κατηγορίες: «Από πέρυσι έχω τα ηνία του Ατρόμητου Χαλανδρίου, όπως επίσης και τις ακαδημίες από το 2003 στο όνομα το δικό μου, όπου αντικειμενικός σκοπός είναι τα παιδιά να δουλεύουν σωστά και να έχουν μία ομαλή εξέλιξη. Θέλουμε να φτιάξουμε μία νέα ομάδα που θα αποτελείται αποκλειστικά από τα δικά μας παιδιά και παράλληλα ο Ατρόμητος να αποτελέσει γι’αυτά σκαλοπάτι ώστε να αγωνιστούνε σε ανώτερες κατηγορίες. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω στους νεαρούς παίκτες ώστε να υπηρετήσουμε σωστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν θα μπορούσαμε να βάλουμε έναν τίτλο για την προσπάθεια που κάνουμε είναι η ανάδειξη ταλέντων».

Όσον αφορά την άνοδο του Ατρόμητου Χαλανδρίου στην Β’ ΕΠΣΑ, αλλά και τους στόχους της ομάδας για την φετινή σεζόν, ο Βασίλης Λάκης υπογράμμισε: «Ήταν μία απρόσμενη εξέλιξη η άνοδος στην Β’ ΕΠΣΑ καθώς δεν ήταν ο αντικειμενικός σκοπός μας, παρόλα αυτά είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Όσον αφορά την νέα σεζόν αν έρθει μία ακόμη άνοδος θα είναι πολύ ευχάριστο, δεν είναι όμως αυτοσκοπός, αφού στόχος είναι να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στην νέα κατηγορία».

(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply