Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βασίλης Σκαλτσάς: Μου αρέσει να δημιουργώ ομάδες…

Published

on

Μια από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ και βρίσκονται μέσα στη διεκδίκηση της ανόδου είναι η Αναγέννηση Πετρούπολης.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Σκαλτσάς μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

Βασίλη καλησπέρα. Πως βιώνεις αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάμε?

Καλησπέρα σας. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο για εμάς που έχουμε συνηθίσει να είμαστε όλη την ημέρτα στα γήπεδα. Ομως προέχει η δημόσια υγεία και οφείλουμε να τηρήσουμε τα μέτρα και να γυρίσουμε υγιείς και δυνατοί σε αυτό που αγαπάμε.

Η Αναγέννηση φέτος είναι στη διεκδίκηση της ανόδου. Πιστεύεις πως μπορείτε να τα καταφέρετε?

Σίγουρα μπορούμε, αφού η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ομως δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Το μειονέκτημα μας είναι πως υπάρχει απειρία λόγω του νεανικού ρόστερ και της απειρίας που υπάρχει. Επίσης, το ρόστερ μας είναι ποιοτικό, αλλά μικρό σε αριθμό, κάτι που σημαίνει έλλειψη εναλλακτικών λύσεων. Θα έλεγα λοιπόν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν μπορώ να μας χαρακτηρίσω φαβορί…

Είσαι τρία χρόνια στην ομάδα. Κάνε μας μια αναδρομή σε αυτά τα χρόνια.

Ηρθα στην Αναγέννηση όταν ήταν στην Β’ κατηγορία και με τον υποβιβασμό τότε δεδομένο. Κάναμε μια αξιοπρεπή πορεία, και στη συνέχεια παρά τα προβλήματα χτίσαμε σιγά σιγά ένα αξιόμαχο σύνολο, που έφτασε φέτος να διεκδικεί την άνοδο. Στηριχτήκαμε και στις Ακαδημίες μας, αλλά δυστυχώς πλέον λόγω κάποιων θεμάτων δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα…

Η σχέση σου με τη διοίκηση ποιά είναι?

Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από εμένα. Είναι κύριοι απέναντι μου, και παρά τις περιορισμένες δυνατότητες τρους, κάνουν ότιμ καλύτερο μπορούν.

Μίλησε μας λίγο για τον προπονητή Βασίλη Σκαλτσά και τις φιλοδοξίες του…

Αγαπάω πολύ το ποδόσφαιρο και αυτό που κάνω. Εχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου.Πρέπει να είμαι όσο περισσότερο μπορώ καταρτισμένος πάνω στο αντικείμενο μου.. Μου αρέσει να δημιουργώ ομάδες, και όχι να στηρίζομαι στα χρήματα των προέδρων.

Η Αναγέννηση Πετρούπολης είναι ένα σκαλοπάτι για μένα, και θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου και παραπάνω, αφού πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνάμεις μου.

Ευχαριστούμε πολύ….

Εγώ σας ευχαριστώ που προβάλλετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…