Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Βασικός κορμός στον ΑΟ Κορυδαλλός

Published

on

Η διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός σε συνεργασία με τους προπονητές Μανώλη Πράσινο και Λευτέρη Φελλά κράτησε τον κορμό της περσινής χρονιάς και αναμένεται να τον ενισχύσει σημαντικά, για να δουν οι φίλοι της ομάδας καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.Μάλιστα ανακοίνωση για την πρώτη μεταγγραφή θα υπάρξει τις προσεχείς μέρες.
Μέχρις στιγμής οι ποδοσφαιριστές που έχουν “ανανεώσει” είναι οι Μοσχόπουλος, Μωράκης, Νικολάτος, Παγουρτζής, Γιαντσίδης, Ζαχαρίου,Μουστάκας, Μίχας Δ., Μπουλές, Βέττας, Καστρινόπουλος, Τσιμιλιώτης, Χατζηλίας και Λεκάκης. Επιστρέφουν από τις ομάδες που είχαν πάει δανεικοί οι Κουλουμπαρίτσης, Λέλης και Μανωλίτσης.
Μεγάλη απώλεια για την φετινή χρονιά θα είναι ο Αποστόλης Μάρθας που θα προσφέρει τις “υπηρεσίες” του μέχρι τον Νοέμβριο καθώς μετά θα υπηρετήσει την “μαμά πατρίδα”.
Ελεύθερος έμεινε από τον ΑΟ Κορυδαλλό ο 30χρονος μεσοαμυντικός Τάσος Καραθεόδωρος. Ο έμπειρος μέσος που το αράουτ που εκτελεί είναι σαν να εκτελεί κόρνερ μετά από 2 χρόνια στους “ερυθρόλευκους” του Κορυδαλλού και 31 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου θα συνεχίσει σ’ άλλη ομάδα να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο ΑΟ Κορυδαλλός τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply