Connect with us

4ος Όμιλος

Βασιλειάδης: Για την ιστορία του

Published

on

Την άποψη ότι ο Ιωνικός θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια για την ιστορία του εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Λευτέρης Βασιλειάδης με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής στου Ζωγράφου κόντρα στον Ηλυσιακό, σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Για τον Ιωνικό δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρξουν αδιάφορα παιχνίδια καθώς η ιστορία του συλλόγου προτάσσει να αγωνιζόμαστε πάντα για την νίκη. Αρχής γενομένης από την Κυριακή λοιπόν, όπου θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια ομάδα που αγωνίζεται για την σωτηρία της, θα διεκδικήσουμε την νίκη γοήτρου όπως είχε πράξει και ο Ηλυσιακός το 2008 στην Β’ Εθνική, όπου όντας αδιάφορος στέρησε την άνοδο του Ιωνικού στην Super League, σε ένα παιχνίδι που θυμάμαι καθώς βρισκόμουν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων στου Ζωγράφου. Το ζητούμενο για εμάς είναι να παίξουμε όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο για να μπορέσει να ευχαριστηθεί ο κόσμος που ακολουθεί την ομάδα.”

Εξάλλου, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ιωνικού μετά την εορταστική άδεια που είχαν πάρει από την Διοίκηση και το Τεχνικό τιμ. Από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσουν ο Δάρρας και ο Αθανασόπουλος καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα μυικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αμφότεροι, από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, όπου είχαν γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply