Connect with us

stoplekto

Βασ. Γκούμας: “Να χαμηλώσουν οι τόνοι…”

Published

on

Από τον Πρόεδρο του ΑΟ Καραβά Βασίλη Γκούμα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Εκπροσωπώντας το Δ.Σ του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ ως πρόεδρος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την αστυνομική διεύθυνση του Πειραιά για τα μέτρα που έλαβε,στον σημερινό μας αγώνα που με συντονισμό με την ΕΠΣΠ βοήθησαν,να πραγματοποιηθεί ενα γειτονικό ντέρμπι χωρίς προβλήματα, με όλους τους φιλάθλους των δύο ομάδων να βρίσκονται μαζί,υποστηρίζοντας ο καθένας την ομάδα του ελεύθερα.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Δ’ Διαμερίσματος Πειραιά κο Πούλο Αναστάσιο,που τίμησε με την παρουσία του στο γήπεδο και τα δύο σωματεία της κοινόυητας μας.
Έδειξε για άλλη μια φορά οτι εκτός απο την πολύτιμη συνεισφορά και τα έργα του στο διαμέρισμα μας,οτι αναγνωρίζει τις προσπάθειες και των δύο διοικήσεων των ιστορικών σωματείων,που προσπαθούν να διαφημίσουν τον Πειραιά και τις γειτονιές του.
Πρώτος εγώ ύστερα και απο την ένταση που μπορεί να φέρει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ζητάω να χαμηλώσουν οι τόνοι διότι για εμάς δεν άλλαξε τίποτα μετά απο αυτόν τον αγώνα.
Κατανοώ τον οποιοδήποτε εκνευρισμό που μπορεί να υπάρχει μετά απο την ένταση του αγώνα.
Κατανοώ επίσης οτι ίσως τα πράγματα να μην ήρθαν όπως τα υπολόγιζαν οι αντίπαλοι μας.
Σε κάθε περίπτωση οι ποδοσφαιριστές των ομάδων μας είναι οι πρωταγωνιστές.
Σε όλους πραγματικά άξιζε το χειροκρότημα κατα την διάρκεια του αγώνα.
Σήμερα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους,για να μπορέσουν να διαφημίσουν το ποδόσφαιρο του Πειραιά μας,που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.
Θέλω να εκφράσω τα περαστικά μου σε όλους όσους τραυματίστηκαν στο σημερινό αγώνα και απο τις δύο ομάδες και να τους ευχηθώ γρήγορη επάνοδο στο γήπεδα.
Τέλος να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον προπονητή μας κο Χατζηαλέξη,το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη και πύρρειος νίκη απέναντι σε μια σπουδαία και ιστορική ομάδα τον Ατρόμητο Πειραιά.
Απο σήμερα τα κεφάλια κάτω,συνεχίζουμε δυνατά ακόμα πιο ενωμένοι βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μέχρι το τέλος”.