Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Βασ. Τσιρογιάννης: “Με θυσίες η Νίκη Ρέντη σώθηκε”

Published

on

Απο τον Γενικο Αρχηγο της Νικη Ρεντη Βασιλη Τσιρογιαννη λαβαμε την παρακατω ανακοινωση:
“Σε μια δυσκολη συναισθηματικα σεζον λογω της ξαφνικης απωλειας του επι σειρα ετων ηγετη και πατερα μου  Αποστολου Τσιρογιαννη η ομαδα μας παρ ολες τις αντιξοοτητες και καθως τερματισε στην κανονικη διαρκεια στην ζωνη του υποβιβασμου καταφερε κανοντας πορεια πρωταθλητισμου στα play out με 4 νικες 2 ισοπαλιες και 1 ηττα εως τωρα να καταφερει να φτασει ψηλα στην βαθμολογια και να σωθει οριστικα μια αγωνιστικη πριν το τελος των play out .
Θελω να ευχαριστησω πρωτα απο ολα ολους τους ποδοσφαιριστες οπως και τον καθενα ξεχωριστα οι οποιοι ειναι οι βασικοι συντελεστες αυτης της επιτυχιας και να τους δωσω και δημοσιως πολλα συγχαρητηρια για ολη την προσπαθεια και ολες τις θυσιες που εκαναν καθ ολη την διαρκεια της σεζον για το ιστορικο μας σωματειο .
Δευτερον να ευχαριστησω τον προπονητη μας Κωστα Πηλιουρη οπως και τον βοηθο του Μιλτιαδη Χουτζιουμη οι οποιοι ειναι πιστοι εργατες του σωματειου μας και εχουν προσφερει παρα πολλα ολα αυτα τα χρονια πρωτα σαν ποδοσφαιριστες και μετεπειτα σαν προπονητες .
Τελος να ευχαριστησω το ΔΣ που πλαισιωνει αυτην την ομαδα και να δωσουμε ολοι μαζι μια υποσχεση για μια καλυτερη σεζον του χρονου”