Connect with us

stoplekto

“Βγάζει μάτια” στα φιλικά και την προετοιμασία ο ΑΟ Καραβάς

Published

on

Από το γραφείο τύπου του ΑΟ Καραβά λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
“Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα ανά γκρουπ πέρασαν από εργομετρικά τέστ προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση τους.
Τα αποτέλεσμα από τις εργομετρικές εξετάσεις θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη σε τέσσερις ημέρες”.
Στο τελευταίο δυνατό φιλικό που έδωσε η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, επικράτησε με 2-1 του ισχυρού Πανιωνίου και εξακολουθεί να δείχνει σημάδια βελτίωσης, ενώ βλέπει και τους παίκτες του να “χτίζουν” τη νοοτροπία νικητή που θέλει ο έμπειρος κόουτς.
Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου από τη φιλική αναμέτρηση:
“Το τέταρτο δυνατό φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-23 έδωσε χθες η ομάδα μας με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο γήπεδο του ΣΕΦ όπου επικράτησε με σκορ 2-1

Η ομάδα είχε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας , με τον προπονητή μας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να μένει ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών .
Σκόρερ :Νικολόπουλος (53’),Ηλιάδης (66’)
Απουσίαζαν δικαιολογημένα :
Κουλουρης ,Ντουμπερετ, Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Παπαγγελής.Παπαδοπουλος ,Παπαμακάριος.
ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Γκούμας (70′ Κωτσαλάς), Τσίνας, Κουτσοποδιώτης, Τζαφέρι, Παυλίδης (70′ Κολιός), Σούφλας, Αρβανιτάκης (70′ Μάντζης), Ηλιάδης, Νικολόπουλος (80′ Σιγάλας), Κοντογιαννόπουλος (46′ Αγγελόπουλος)”.
* Η Διοίκηση του ΑΟ Καραβά εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια ,στους οικείους και στην ομάδα του Ηφαίστου για τον Νίκο Μανιατάκη που έφυγε σε ηλικία 79 ετών. Καλό ταξίδι”.