Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βενάκης: “Δεν θα περάσουν πολλοί απ’ την Πετρούπολη”

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, Σήφης Βενάκης, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Άρη Πετρούπολης.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση του όπου και τόνισε

“Ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα όπου το σίγουρο είναι ότι λίγες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν βαθμού. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα προσπαθούσε με άμεσο παιχνίδι να φτάσει στην περιοχή μας. Είχαμε πει ότι έπρεπε να είμαστε αποτελεσματικοί στις προσωπικές μονομαχίες, πράγμα που καταφέραμε. Νομίζω ότι από καθαρή φάση δεν απειληθήκαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρά μόνο με μια στατική φάση στο 10′ του Θανόπουλου.

Από την πρώτη ημέρα έχουμε πει ότι θέλουμε σαν ομάδα να έχουμε την πρωτοβουλία πράγμα που καταφέραμε στο μεγαλύτερο βαθμό του παιχνιδιού. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο δρόμος είναι μακρύς και δεν έχουμε περιθώριο να πανηγυρίζουμε και εστιάζουμε την προσοχή μας στα δυο ματς που ακολουθούν αρχής γινομένης από το ματς του Κυπέλλου με τους Τράχωνες”.