Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βενάκης: “Να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα”

Published

on

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Άγιαξ Ταύρου για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Γλυφάδας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη που βρίσκεται στη 2η θέση με διαφορά έναν βαθμό από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό με στόχο να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Για την Κυριακή δεν υπολογίζεται ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, Νίκος Μακρής με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμοι.

Ο νεαρός προπονητές αναφερόμενος μάλιστα στον αγώνα τόνισε:

“Όλες αυτες τις ημέρες δουλέψαμε σε κάποια πράγματα που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας στην τακτική και στη φυσική κατάσταση. Ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα ώστε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία το παιχνίδι. Για εμάς τώρα που τελείωνει ο α’ γύρος, ξεκινάει ένας μαραθώνιος ο οποίος είναι καθοριστικός. Το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα και να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και σε κάθε ματς να διεκδικούμε τη νίκη. Ενισχυθήκαμε αρκετά με το Μπάλα”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply