Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βενάκης: “Τιμή για εμένα η Αγία Παρασκευή”

Published

on

Φέτος ο Σήφης Βενάκης θα βρίσκεται σε πάγκους αθηναϊκών ομάδων αφού η Αγία Παρασκευή του έδωσε το χρίσμα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Ο νεαρός προπονητής με τη δουλειά στον Άρη Πετρούπολης έδειξε ότι αποτελεί από τους πιο ανερχόμενους στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με τον ίδιο να διατηρεί παρ’ όλα αυτά χαμηλούς τόνους.

Ο ικανότατος προπονητής μίλησε για τον μέχρι τώρα σχεδιασμό ευχαριστώντας τη διοίκηση της “Σάντα” που του δίνει τη δυνατότητα να δουλέψει για λογαριασμό των “μελανόλευκων”.

Το σχολιο του

“Κατ’ αρχήν είναι μεγάλη τιμή για εμένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αγίας Παρασκευής και θέλω να ευχάριστησω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Από εκεί και πέρα είναι παρά πολύ ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έγιναν σε ότι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Ξεκινάει μια πολύ απαιτητική χρόνια για εμάς την Δευτέρα και με πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και λίγα λόγια θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα στο υψηλό επίπεδο που βαδίζει τα τελευταία χρόνια”.

Για το εαν θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση μεταγραφική, ο πρώην κόουτς του Άγιαξ Ταύρου και Αρη Πετρούπολης, δήλωσε: “Το βασικό ήταν να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας. Έχουμε ενισχυθεί σε θέσεις που ήταν ανάγκη τώρα απο εκεί και πέρα αν προκειψει κάτι εξαιρετικό θα το δούμε Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτει η ομάδα”