Connect with us

Uncategorized

Βημα παραμονής για Τρίγλια

Published

on

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε τη Τρίγλια Ραφήνας που επικράτησε στο ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής με 4-2 του Αστέρα Βάρης και αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους έξι βαθμούς. Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το ματς και κατάφεραν αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο. Αντίθετα, οι κυανόλευκοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και μοιραία το πλήρωσαν. Στο α’ μέρος οι κιτρινόμαυροι είχαν την υπεροχή η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 43′ με τον Μάντζη να γράφει το 1-0. Στο 48′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0, για να έρθει ο Μάγγος στο 60′ και να μειώσει σε 2-1. Στο 68′ ο Βεστάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Νικολακόπουλος 5′ αργότερα να σημειώνει το 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83 ο Μειμάρογλου, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 89′ με δεύτερη κίτρινη.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Στάθης Ασλάνγολου) Παππάς, Σταμπέλος Δ. (26′ λ.τρ. Μάργαρης), Μειμάρογλου, Λαζούρας, Κότσι (90+3 Βατίστας), Σκαφίδας, Τσιούμας, Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης (90+1 Συκκάς), Ζέκιο.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Θανέλλας) Καλδέλης, Ιωακειμίδης (69′ Τσαφταρίδης), Μανδύλης (72′ Κουιρουκίδης), Μαγγίνας, Μάναλης (84′ Κάλφας), Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης, Μάγγος, Κωβαίος, Ντάλλας, Σωτηρόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply