Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βλάχος: “Υποφέραμε στα πρώτα λεπτά, αλλά κρατάμε τα θετικά”

Published

on

Ικανοποιημένος παρά την ήττα από τον ΠΑΟ Ρουφ εμφανίστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Χρήστος Βλάχος, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας.

Το σχόλιο του

“Στο πρώτο ημίωρο δεν ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά άλλα και τακτικά σε κάποια κομμάτια να αντεπεξέλθουμε στην πίεση του Ρουφ. Η αλήθεια είναι ότι υποφέραμε αρκετά σε εκείνο το διάστημα του αγώνα και η πίεση του Ρουφ άλλα και οι λάθος αποφάσεις μας οδηγούσαν σε λάθη τα οποία πληρώσαμε. Το θετικό όμως και αυτό το κρατάμε και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό ήταν ότι οι παίκτες μου δεν παράτησαν το παιχνίδι έως το τέλος. Παλεύοντας έως το τελευταίο λεπτό δείγμα του προσωπικού τους χαρακτήρα και της ομάδας και πάντα προσπαθώντας να παίξουνε μειώσαμε σε 3-2 σε μία έδρα και με μία ομάδα που πολλές ομάδες θα λύγιζαν σε αντίστοιχη κατάσταση.

Τέλος το άλλο θετικό είναι οι λύσεις που έχουμε φέτος καθώς οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο για άλλη μία φορά φέτος δώσανε τεράστια ενέργεια και ώθηση στην ομάδα. Έτσι πάρα την ήττα μας έχουμε πολλά να κρατήσουμε και κάποια πράγματα όμως που πρέπει να διορθώσουμε στη συνεχεία”.