Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Βολές” Δημόπουλου κατά Σταμάτη- Παστρωμά

Published

on

Από τον Πρόεδρος ΣΔΠ Δυτ. Αττικής κ. Ευάγγελο Δημόπουλο λάβαμε την παρακάτω επιστολή.

Η Διαιτησία προχωράει μπροστά ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ κανόνες και πρωτόκολλα, κάτι που εσείς κύριε Παστρώμα ξεχνάτε και θεωρείται περιττό, να διαβάσετε το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 2725 παρ.43 α , προφανώς γιατί έτσι σας βολεύει

. Από ότι παρατήρησα και από τις δηλώσεις του κύριου Σταμάτη, δεν γνωρίζετε ότι: Στην περιοχή ευθύνης κάθε αθλητικής Ένωσης επιτρέπετε να συσταθεί ένας μόνο Σύνδεσμος διαιτητών και μέλη των συνδέσμων διαιτητών είναι αποκλειστικά και μόνο διαιτητές με ΔΙΠΛΩΜΑ διαιτητή.

Εσείς κύριε Παστρωμά και μόνο με την επαγγελματική σας ιδιότητα έπρεπε να το γνωρίζετε. Κύριε Παστρωμά εσείς όπως και ο κύριος Σταμάτης δυστυχώς δεν καταφέρατε το 2009 να ανατρέψετε την διοίκηση του συνδέσμου όπου πρόεδρος ήταν ο κος Λινάρδος ώστε να αναλάβετε τα ηνία της διαιτησίας και να είστε εσείς ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, αλλά πώς να γίνει αυτό?… αφού και οι δυο σας πήρατε μια θέση στους αναπληρωματικούς και μάλιστα με κλήρωση!

Αφού λοιπόν δεν τα καταφέρατε όχι μια άλλα δυο φορές να ανατρέψετε την τότε διοίκηση του συνδέσμου σκεφτήκατε να στείλετε τις διαγραφές σας μέσω δικαστικού επιμελητή τον Μάρτιο του 2010 φυσικά με την συγκατάθεση της τότε διοίκησης της ΕΠΣΔΑ ,και ως τώρα λειτουργείτε ως σύλλογος αμφισβητώντας τον ΝΟΜΟ ,την διοίκηση του συνδέσμου, θέτοντας αποφάσεις ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ κύριοι.

Μια μερίδα λοιπόν ατόμων με την συγκατάθεση των διοικήσεων της Ένωσης, διοικεί με απολυτή αποτυχία την διαιτησία της ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! Ρωτώ κύριε Παστρωμά, εδώ και τέσσερα χρόνια πόσους διαιτητές έχετε βγάλει? ΚΑΝΕΝΑ Πόσοι παρατηρητές διαιτησίας είστε? ΜΟΝΟ εσείς οι ΕΞΙ Από τους έξι οι πέντε είστε αξιολογημένοι : Παστρωμάς – Τριανταφυλλίδης – Σταθόπουλος-Κασκαντήρη – Τζωρτζάκος, και φυσικά ο μη αξιολογημένος Σταμάτης.

Ποιος ξέρει γιατί, ίσως να κόπηκε στα γραπτά. Ποιος παίζει λοιπόν στην πλάτη των διαιτητών, κύριε Σταμάτη? Ποιος έχει προσωπικό όφελος? Εσείς δεν είστε το τέταρτο μέλος της επιτροπής ορισμού διαιτητών στην Δυτική Αττική?

Σταματήστε λοιπόν την κοροϊδία και ιδιαίτερα εσείς κύριε Σταμάτη, που όταν δώσατε ονομαστικές εξετάσεις στον Σύνδεσμο , αν θυμάστε επιτηρητής σας ήμουν εγώ! και σας βοήθησα να τελειώσετε το γραπτό σας ώστε να πάρετε την βάση και να ονομαστείτε διαιτητής.

Κύριε Σταμάτη, πέστε μας πόσες φορές βοηθήσατε το δύσκολο έργο της διαιτησίας ως παρατηρητής στην Δυτική Αττική την περσινή περίοδο? Όταν σε 290 αγώνες μόνο σε 5 αγώνες προσφέρατε της υπηρεσίες σας, και φέτος σε ήδη 70 αγώνες χωρίς το κύπελλο, έχετε βρεθεί στο γήπεδο μόνο μια φορά ως παρατηρητής!!!!

Πως λοιπόν από τους έξι παρατηρητές που είσαστε, περιμένουν οι ομάδες να καλύψετε 14 αγώνες της Ένωσης? Οι τέσσερις από τους έξι είστε στην επιτροπή ορισμού διαιτησίας και παίζετε στο Εθνικό πρωτάθλημα. Εσείς λοιπόν μιλάτε ότι έχω εγώ προσωπικό όφελος και παίζω στην πλάτη των διαιτητών?

Όσο για εσάς κύριε Τριανταφυλλίδη ,έχετε μεγάλη ευθύνη ως αρχιδιαιτητης , όταν κάποτε αναφέρατε, στα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης στις 29/2/2009,ότι ο σύνδεσμος της Δυτικής Αττικής στηρίζεται μόνο σε διαιτητές – μεταγραφές , τι έχετε να πείτε τώρα ως ο εκλεκτός της Ένωσης όπου μόνο μεταγραφές κάνετε από άλλες όμορες Ένωσης παραβιάζοντας κανόνες και πρωτόκολλα, παραβιάζοντας τον κανονισμό διαιτησίας {άρθρο 42} όταν από τους 50 διαιτητές που έχετε, οι 45 δεν διαβιούν – δεν εργάζονται- δεν φοιτούν στην Δυτική Αττική!!!!

Γνωρίζουν οι διαιτητές στην Δυτική Αττική ότι είναι σε ισχύ ο Νόμος 2725? Γνωρίζουν οι διαιτητές την ύπαρξη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ? ΟΧΙ Κύριοι και σε αυτό ευθύνεστε ΕΣΕΙΣ . Δυστυχώς έχετε μπει ανάποδα σε μονόδρομο!

Είστε μια μερίδα ατόμων που εσείς προχωρείτε και οι άλλοι μένουν στάσιμοι . Κύριοι είμαι διαιτητής από το 1996 απόφοιτος σχολής διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθηνών , το 2003 ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου διαιτητών Δυτικής Αττικής, το 2004 πήρα το πτυχίο της Α’ ΟΔΠΕ , δεύτερος στα γραπτά σε όλη την Ελλάδα.

Έχω αγωνιστεί ως βοηθός στην Δ’ Εθνική με πάνω από 200 αγώνες και ήμουν ένας από τους καλύτερους βοηθούς που εμπιστεύονταν η ΚΕΔ- ΕΠΟ σε πολλούς αγώνες με διαιτητές Α’ Β’ και Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ. Είμαι εκλεγμένος πρόσφατα και πρώτος σε ψήφους (ισοψηφία με τον πρόεδρο της ΟΔΠΕ) στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Ταμία της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Είμαι πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Δυτικής Αττικής και είναι τιμή μου που ασχολούμαι χωρίς να έχω κανένα όφελος με το τοπικό πρωτάθλημα, τις Ακαδημίες, και τους Παλαίμαχους της Δυτικής Αττικής. κάτι που εσείς περιφρονείτε , εγώ θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Όσο αφορά κύριοι για τον κο ΦΑΣΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ως πρώην διαιτητής FIFA επί εξαετία, με 115 αγώνες στην Α' Εθνική, πρόεδρος ΕΟΔ/ΕΠΟ, μέλος ΚΕΔ/ΕΠΟ, αρχιδιαιτητης ΕΠΣΑ, πρόεδρος ΣΑΔ, μέλος Δ/Σ ΟΔΠΕ υπεύθυνος τύπου και δημοσ. σχέσεων, και μέλος επιτροπής επεξεργασίας για τον αθλητικό νόμο Φλωρίδη, όπου όλοι εσείς και εμείς δεν πρόκειται να φτάσουμε το επίπεδο του ΠΟΤΕ, καλό θα ήταν να μιλάτε με σεβασμό και υπερηφάνεια που είναι στην Δυτική Αττική κάτι που δεν τον αξιοποίησε η νυν και η πρώην διοίκηση της Ένωσης .

**ΥΓ. κύριε Σταμάτη μη βγάζετε χολή κατά της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Πιστεύω πως ξέρετε ότι είναι σε ισχύ και που έχει την έδρα της, και αυτό το ξέρετε καλά γιατί εργάζεστε στον ίδιο χώρο.

**ΥΓ. κύριε Παστρωμά μπορεί να έχουμε διαφορετική γνώμη και άποψη για τα θέματα της διαιτησίας άλλα οφείλουμε να σεβόμαστε την ιδιότητα που έχει ο καθένας μας από όποιο πόστο υπηρέτη την διαιτησία.

Δημόπουλος Ευάγγελος Πρόεδρος ΣΔΠ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ