Connect with us

8ος Όμιλος

Βολονάκης: “Ο Ηρόδοτος έχει το άγχος”

Published

on

Μπορεί να έφυγε από του Ζωγράφου με το βαθμό της ισοπαλίας και αυτό να μην ήταν αρκετό στην προσπάθεια που κάει για την παραμονή στην κατηγορία όμως ο Ερμής Ζωνιανών καλείται να κοιτάξει μπροστά και συγκεκριμένα το ματς που ακολουθεί με τον Ηρόδοτο.

Ο Δημήτρης Βολονάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του αφού και ο Ραπτάκης εξέτισε την τιμωρία του με τον ίδιο να δηλώνει για το ματς τα εξής

“Έχουμε άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνιδι με τον πρωτοπόρο όπου θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε τις καλές ματς εμφανισεις αλλά και τα θετικά αποτελέσματα. Το άγχος και η πίεση θα είναι τη πλευρά του αντιπαλου γιατί θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Τακτικά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του Ηροδότου και να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα μας. Σεβόμαστε την πορεία και την ιστορία του αντιπάλου μας αλλά η βαθμολογική μας θέση μας υποχρεώνει να παίξουμε τη νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα καλο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και να το ευχαριστηθούν όσοι το παρακολουθήσουν και κυρίως όσοι αγωνιστούν”.