Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βοτανικός-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Published

on

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, Βοτανικός και Φωστήρας Ηλιούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την 27η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Το ματς ήταν καλό σε γενικές γραμμές αφού σημειώθηκαν αρκετές φάσεις. Με αυτό το βαθμό, ο Φωστήρας έπιασε στην 3η θέση το Μικρασιατικό με 44 βαθμούς, ενώ η Ένωση παρέμεινε στην 15η θέση με 13 πόντους.

Στο α’ μέρος, σημειώθηκαν κάποιες φάσεις χωρίς να επιτευχθεί κάποιο γκολ, ενώ στο 52′ ο Νίκος Ασωνίτης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ντόνι. Ό,τι δεν έκανε ο νεαρός άσος του Φωστήρα, σημείωσε ο Φάρος στο 65′ με κεφαλιά γράφοντας το 1-0. Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Βασίλη Ασωνίτη με δεύτερη κίτρινη, με τους γηπεδουχους να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, ισοφαρίζοντας με πέναλτι (το έκανε ο Μπαρδάκης) στο 85′ με σκόρερ τον Σκεύη.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Ντόνι, Πανάγος, Ντάμας, Κολάγκι, Κατσούδας, Ρακιντζής (58′ Ηλιάκης), Τζαβάρας (75′ Τσεγάς), Ελ Ράντι, Τάφα, Σκεύης, Μπατώρας (55′ Σπιροπάλι).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μωραϊτης, Χρήστου, Τοπάλλι (60′ Βουλτσίης) Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Τσικριτέας (75′ Μηλλιαράκης), Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.