Connect with us

stoplekto

Βουτσινάς για το μπαράζ στον Ολυμπιακό Περάματος

Published

on

Πρόταση για αποστολή-καμικάζι πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Περάματος στον προπονητή, Δημήτρη Βουτσινά, με αποτέλεσμα αυτός να την αποδεχθεί.
Στην παρακάτω ανακοίνωση των ερυθρόλευκων, ευχαριστούν και για την κοινή τους πορεία τον προηγούμενο τεχνικό τους, Κώστα Λαμπαδάριο:”Ο Ολυμπιακός Περάματος μετά από έκτακτο συμβούλιο που έκανε για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και της κατηγορίας μας απέναντι στον Ηρακλή Νικαίας.
Μετά απο τις επιλογές των προπονητών που είχαμε για το ποιος θα κάτσει στο πάγκο, ώστε η ομάδα να έχει μια εξαιρετική και καλή εικόνα, αποφασίστηκε ότι ο Δημήτρης Βουτσινάς είναι ο εκλεκτός.
Γνωρίζει πράγματα του συλλόγου αλλά και τους ποδοσφαιριστές έναν-έναν ξεχωριστά και θεωρούμε ότι είναι ο καταλληλότερος που θα μπορεί να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κωνσταντίνο Λαμπαδάριο για αυτό το λίγο διάστημα που ήταν στο σύλλογο, ξέρουμε όμως τις ικανότητές του όμως για να τον προφυλάξουμε από την μεγάλη πίεση αυτού το δύσκολου παιχνιδιού και θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε για αυτή τη στιγμή.
Ευελπιστούμε όμως ότι μπορούμε να συνεργαστούμε μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν.
Του ευχόμαστε καλές τύχες και επιτυχίες εάν και είναι βέβαιο αυτό διότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας όπως των οποίων το γνωρίσαμε στο διάστημα που ήταν δίπλα μας του ευχόμαστε τα καλύτερα.
Ο σύλλογος στηρίζει την προσπάθεια του Δημήτρη Βουτσινά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και είναι έτοιμος για όλα.
Η μάχη θα δοθεί το Σάββατο όπου ο καλύτερος ο τυχερότερος θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου.