Connect with us

6ος Όμιλος

Βουτσινάς: “Σήμερα πανηγυρίζουμε, από αύριο σκύβουμε τα κεφάλια”

Published

on

Μια εκ των ηγετικών μορφών του Εθνικού, ο εκ των αρχηγών και γκολκίπερ της ομάδας Βασίλης Βουτσινάς, λίγο πριν την επιστροφή των πρωταθλητών στην Αθήνα δήλωσε στο www.ethnikosfc.org:

” Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για τον Εθνικό και η ομάδα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο όραμα που είχε τα τελευταία χρόνια. Έχουν μείνει μόλις 6 αγώνες για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το πολυπόθητο όνειρο που έχουμε όλοι και πιστεύω πως θα τα δώσουμε όλα, θα καταθέσουμε ψυχή και σώμα.

Σήμερα υπήρχε άγχος, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, δεν σου χαρίζεται κανείς σε αυτή την κατηγορία και το να έρθεις και να νικήσεις μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της μέσα στο σπίτι της, αυτό κι αν είναι δύσκολο.

Σήμερα πανηγυρίζουμε, από αύριο σκύβουμε τα κεφάλια, προσπαθούμε να γυρίσουμε σελίδα, να κάνουμε τον Εθνικό ακόμα μεγαλύτερο και να τον οδηγήσουμε εκεί που ανήκει και του αξίζει πραγματικά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο μας για την συμπαράσταση του στα παιχνίδια, ειλικρινά ο κόσμος του Εθνικού όπου μπορεί βρίσκεται πάντα κοντά μας, θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, κατανοούμε τα όσα έχουν περάσει και είμαστε εδώ για να κάνουμε ο,τι καλύτερο για αυτούς και για την οικογένεια του Εθνικού.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply