Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Βράζει η Αργώ κατά του διαιτητή Μπούρδου.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Αργώ Μεγάρων.

Published

on

Από την διοίκηση της ομάδας Αργώ Μεγάρων μας εστάλει η παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας σε βάρος του διαιτητή Μπούρδου στον αγώνα Αργώ- Α.Ο Ελευσίνας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καμία ανακοίνωση κατά της διαιτησίας δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη από την εικόνα του ίδιου του διαιτητή που με υπερβάλλοντα ζήλο προσπαθεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος της Β ΕΠΣΔΑ. Ήθελε ο κ Μπούρδος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον άφηνε ,από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι να εκπληρώσει το έργο του! Καθάρισε, λοιπόν, το τοπίο με ένα ακυρωθέν γκολ υπέρ μας, πεντακάθαρο, που μέχρι και ο αξιότιμος κ πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας δεν θα το ακύρωνε!!!!!!!!!!!!!Γιατι κ Μπουρδο το ακυρώσατε????Γιατι κ Μπουρδο για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν μας δίνετε πέναλτι καταφανέστατο?????και είναι η δεύτερη φορά Κ Μπουρδο που μας σφυρίζετε έτσι, άραγε θα υπάρχει και τρίτη.???????Ένοχοι είναι όλοι όσοι αφήνουν τύπους σαν τον κ Μπουρδο να συνεχίζουν να διαιτητεύουν . Και θύματα όλοι όσοι είδαν στο πρόσωπο της Αργώ Μεγάρων την ελπίδα για τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε πρωτάθλημα και κύπελλο!!! Ίσως κάποιους να ενοχλεί αυτό ,δεν πειράζει εμείς νέο σωματείο είμαστε και δεν θέλουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν ,αλλοίμονο από εσάς ΚΥΡΙΟΙ!!!!!

 

ΥΓ. Δυστυχώς για σας στη διοίκηση της Αργώ Μεγάρων υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πολύ και ξέρουν καλά το ποδόσφαιρο».

ΥΓ (2) Ακόμα περιμένω να μου απαντήσετε κ Μπουρδο αν επίτρεπε στο Ημίχρονο του αγώνα να έρχεται προπονητής της αγωνιζόμενης ομάδας και να σας απειλεί στα αποδυτήρια σας!!!!!

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply