Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Βράζει” η Ηλιούπολη για διαιτησία

Ανακοίνωση του συλλόγου

Published

on

Μεγάλη είναι η οργή που επικρατεί στις τάξεις της Ηλιούπολης, όσον αφορά την διαιτησία του Μάνταλου. Συγκεκριμένα στους «κυανέρυθρους» κατηγορούν τον έμπειρο ρέφερι πως δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Παπαδάκη στο 89′, ενώ και το γκολ του Χαραυγιακού δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού στην αρχή της φάσης υπήρξε φάουλ σε βάρος του Πετρίτση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣΗ έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης επιθυμεί να εκφράσει την έντονη απογοήτευση και προβληματισμό για τις συνεχόμενες κακές έως και απαράδεχτες διαιτησίες στα παιχνίδια της ομάδας μας. Η κάκιστη διαιτησία του κου Τριτσώνη στην αναμέτρηση με το Ηράκλειο, είχε χθες συνέχεια με την εξοργιστική διαιτησία του κου Μάνταλου η οποία αλλοίωσε το αποτέλεσμα κόντρα στον Χαραυγιακό.

Για του λόγου το αληθές:

Α) Δεν καταλογίστηκε πεντακάθαρο πέναλτι στο 89′ εις βάρος του Χαραυγιακο και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1. Παραδέχτηκαν ότι ήταν πέναλτι ακόμα και οι παράγοντες της αντίπαλης ομάδας.

Β) Το γκολ του Χαραυγιακού ξεκίνησε από φάουλ πάνω στο παίκτη της Ηλιούπολης, Πετρίτση.

Γ) Ο κος Μάνταλος δεν κράτησε ούτε ένα λεπτό καθυστερήσεις και ενώ έγιναν 5 αλλαγές!!!

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους διαιτητές ότι όλα τα παιχνίδια της Ηλιούπολης βιντεοσκοπούνται. Το βίντεο της αναμέτρησης με τον Χαραυγιακό θα σταλθεί στην ΕΠΣΑ.

Τέλος, επιθυμούμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους και να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον κόσμο της Ηλιούπολης που κατέκλεισε τις εξέδρες του γηπέδου της πόλης μας.

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply