Connect with us

stoplekto

“Βράζει” ο ΑΟΑΔ

Published

on

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΔ που εστάλη stoplekto.gr έχει ως εξής:

“Κύριοι,
Είναι η πρώτη φορά που απευθυνόμαστε στο επίσημο θεσμικό όργανο του πειραϊκού ποδοσφαίρου, σεβόμενοι πάντοτε τους θεσμούς και τις αξίες, γιατί το αίσθημα της αδικίας που νοιώθουμε όλοι μας στην οικογένεια του ΑΟ Αγίου Δημητρίου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Από την αγωνιστική σεζόν 2013-2014, το νεοσύστατο τότε διοικητικό μας συμβούλιο, απαρτιζόμενο από ανθρώπους άφθαρτους και γεμάτους όρεξη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  τόσο στο ιστορικό σωματείο του ΑΟ Αγίου Δημητρίου όσο και κατεπέκταση στο ίδιο το πειραϊκό ποδόσφαιρο ξεκίνησε μια καινούρια προσπάθεια γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες αλλά ταυτόχρονα με κοινό παρονομαστή την καθαρότητα, την τιμιότητα και την αξιοπρέπεια. Αξίες ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ για όλους μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο αυτό εγχείρημα γεννήθηκε σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο που έχει πλήξει όχι μόνο το ποδόσφαιρό μας αλλά και την ίδια μας την κοινωνία. Αβοήθητοι οικονομικά, όπως τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία και πιεσμένοι χρονικά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε αυτό που αγαπάμε και υπηρετούμε.
Τα ανωτέρω ούτε ευχολόγια αποτελούν, ούτε ένα ωραίο παραμύθι που έχουμε πλάσει στη σφαίρα της φαντασίας μας. Φροντίσαμε και φροντίζουμε να τα κάνουμε πράξη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κάθε εβδομάδα. Εκεί που καθρεπτίζεται η προσπάθεια μας. Αδιάψευστη απόδειξη αποτελεί η ενέργεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ρουσσόπουλου Σάββα, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Παννεαπολικό και ενώ η ομάδα μας είχε απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης, παραδέχτηκε ότι πέτυχε αντικανονικό τέρμα χρησιμοποιώντας το χέρι του, κάτι που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή και του βοηθού του που κινήθηκαν προς τη σέντρα. Αυτό είναι κύριοι το ποδόσφαιρο που υπηρετούμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε, που προωθούμε και που μας γεμίζει υπερηφάνεια.
Η επιβράβευση μας, δυστυχώς, για όλα αυτά είναι να τυγχάνουμε αντιμετώπισης αντίστοιχης του κυρίου Γκολέ στο πρόσφατο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και μάλιστα όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις  αλλά κατεξακολούθηση. Οι μαρτυρίες των εκάστοτε διαιτητών μετά το τέλος σχεδόν κάθε παιχνιδιού, οι οποίοι παραδέχονται ότι έσφαλαν σε αρκετές περιπτώσεις κατά του ΑΟΑΔ αλλά χωρίς να έχουν δόλο όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, έχουν γίνει πια στοιχείο της κυριακάτικης καθημερινότητάς μας.
Ως πότε όμως; Ως πότε θα «τιμωρείται» η δίκαιη, τίμια, αγνή και αξιοπρεπής προσπάθειά μας; Τι ακριβώς ζητούν αυτοί οι «κύριοι» από την ομάδα μας; Κι αν δεν σκέπτονται εμάς ως πότε θα δηλητηριάζουν την προσπάθεια και τον κόπο των ποδοσφαιριστών μας;
Κύριοι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ποιο ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο που εσείς υπηρετείτε και θέλετε να προωθήσετε; Το ποδόσφαιρο των αξιών ή το ποδόσφαιρο του τραμπουκισμού και της βρωμιάς;
Επειδή ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου, χρόνια τώρα, αντιπροσωπεύεται από το πρώτο και επειδή όπως θέλουμε να πιστεύουμε το ίδιο κάνει και η Ένωση απαιτούμε στο εξής ίση μεταχείριση από όλους και σας ενημερώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλον κύριο Γκολέ. Και να γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί ότι εκείνοι είναι που θα μείνουν μακριά μας, όχι εμείς μακριά από αυτό που αγαπάμε”.

Με τιμή

Διοικητικό Συμβούλιο ΑΟ Αγίου Δημητρίου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply