Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Βράζουν” με Κοσικίδη Κηπούπολη και Καματερό

Published

on

Δυο νεοφώτιστες ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα δυτικά προάστια, και οι δυο τους όμως έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Κοσικίδη.

Ο λόγος για το Καματερό και την Κηπούπολη που έμειναν στο 1-1 χωρίς να καταφέρουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους.

Σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο και με πολύ ένταση στην κερκίδα οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά δυσκολεύτηκαν.Το Καματερό προηγήθηκε με εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα του Πετανάι στο 29 λεπτό ενώ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια ένταση στις κερκίδες και σε αυτό οφείλεται και ο εκνευρισμός που μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 32′ Ο Τζαμαλής έκανε το 1-1 δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 56 η Κηπούπολη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κούρτη σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής ανατράπηκε και κακώς αποβλήθηκε. Λίγο πριν το τέλος το Καματερό ζήτησε πέναλτι όμως το ματς συνεχίστηκε και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.Μετά την λήξη του αγώνα ο Διαιτητής απέβαλε τον Λουβερδή από το Καματερό.

Σε άσχημη μέρα οι κκ Κοσικίδης Ισσα και Κούλης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου) Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος (63′ Βλάσης), Ταμπάκης, Σκλαβενίτης, Λιαγκόζης, Λάππας, Τζαμαλής (63′ Σταματής), Κουφογιάννης (53′ Ζαχαρής), Κούρτης, Λαγός, Ασκοτίρης (81 Αγγελόπουλος).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης) Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Ανδριτσόπουλος (45′ Πιτέλης) , Βασιλάκος, Σέχου (83′ Κατσικανταής), Λουβερδής, Πετανάι, Παππάς, Γκάνιος (46′ Διαμαντίδης), Παναγιωτόπουλος (87 Τσαγκάρης), Χαιρετάκης.