Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Βράζουν” με τη διαιτησία του Αλιάγα στον Βύζαντα Μεγάρων

Published

on

Από τη διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Τις αλησμόνητες εποχές της «παράγκας», μας θύμισε την Κυριακή 3 Απριλίου ο διαιτητής Αριστείδης Αλιάγας που ορίστηκε από τον Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΔΑ κ. Θεόδωρο Τριανταφυλλίδη για να διευθύνει τον αγώνα ντέρμπι Νέα Πέραμος – Βύζας 2-1.

Ο εν λόγω ρέφερι με την σκανδαλώδη διαιτησία του, θύμισε συνάδελφο του παλαιότερα, ο οποίος είχε πάρει από το … «χέρι» συγκεκριμένη ομάδα ανεβάζοντας την χρόνο με το χρόνο κατηγορία.

Αυτό συνέβη και με τη Νέα Πέραμο, – τη νίκη της οποίας δεν αμφισβητούμε – όμως απορούμε βλέποντας τον συγκεκριμένο διαιτητή να ορίζεται και να διευθύνει τα τρία (3) κατά σειρά πιο σημαντικά παιχνίδια της Νέας Περάμου, ομάδα την οποία έχει «σφυρίξει» συνολικά έξι (6) φορές με … παρατηρητή διαιτησίας σε όλα τον ίδιο τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΔΑ! Τυχαίο;

Δεν θα διστάσουμε να αναφέρουμε, ότι ο διαιτητής Αλιάγας εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία, αφού στο 38ο λεπτό του αγώνα έκανε τα στραβά μάτια σε κραυγαλέα φάση πέναλτι σε ανατροπή του Σαχόλι μέσα στην περιοχή από τον ποδοσφαιριστή Ζουμπλιό της Νέας Περάμου.

Ένα πέναλτι το οποίο θα σφύριζε ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Περάμου, μια φάση την οποία παραδέχτηκαν ακόμη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΔΑ που βρέθηκαν στο γήπεδο, πέναλτι που αν δίνονταν θα είχε αλλάξει άρδην την εξέλιξη του αγώνα!

Πέρα από το καταφανέστατο πέναλτι, ο διαιτητής Αλιάγας έχασε πλήρως τον πειθαρχικό έλεγχο του αγώνα, κάτι που παραδέχονται και έγκριτοι δημοσιογράφοι που κάλυψαν το ρεπορτάζ του αγώνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διαιτητής Αλιάγας αδικεί την ομάδα μας.

Μας ακύρωσε κανονικό γκολ στον αγώνα Βύζας – Πυρρίχιος, αρνήθηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στους αγώνες Βύζας – Μικρασιατική και Εθνικός Πανοράματος – Βύζας, ενώ στον ίδιο αγώνα μας άφησε με 10 ποδοσφαιριστές αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) τον ποδοσφαιριστή μας Απόστολο Παικόπουλο.

Όμως δεν θελήσαμε να αντιδράσουμε σεβόμενοι την «περιπέτειά» του στον αγώνα Θύελλα Ραφήνας – Εθνικός.

Τελικά και όπως αποδεικνύεται, στην ζωή αλλά και στον μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Διότι οι πράξεις και τα «έργα» του Αριστείδη Αλιάγα στον χώρο της διαιτησίας, αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση.

Διαιτητές τύπου Αλιάγα εκθέτουν το άθλημα και δημιουργούν φαινόμενα οπαδικής βίας με δυσάρεστες καταστάσεις για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο παιχνίδι Νέα Πέραμος – Βύζας, ο διαιτητής Αλιάγας πέρα του ότι αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας, στέρησε και το ψωμί 22 οικογενειών.

Γι’ αυτό και στα Μέγαρα πλέον είναι Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Σ!

Ζητάμε από τον Αρχιδιαιτητή κ. Θεόδωρο Τριανταφυλλίδη να μην ορίσει ξανά σε παιχνίδι της ομάδας μας, αλλά και σε παιχνίδι της Νέας Περάμου (έως το τέλος του πρωταθλήματος), τον ανεκδιήγητο αυτόν ρέφερι, ο οποίος αν έχει την στοιχειώδη ευθιξία θα πρέπει να παραδεχτεί τα λάθη του και να παραδώσει την σφυρίχτρα του.

ΥΓ: Συγχαίρουμε την ομάδα της Νέας Περάμου για τη νίκη της στο ντέρμπι κορυφής και ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση για την άψογη φιλοξενία της.

Το Δ.Σ. του Α.ΓΣ. ΒΥΖΑΣ Μεγάρων”.