Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βράζουν στην Αλσούπολη με τη διαιτησία

Published

on

Εξαλλοι είναι όλοι στην Αλσούπολη με την διαιτησία του αγώνα με τον Χαλκηδονικό χτες, θεωρώντας τον διαιτητή Μητράκο και την βοηθό Στεφανοπούλου αποκλειστικά υπεύθυνους για την ήττα με 2-1.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση…

<< Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναφερθούμε και να διαμαρτυρηθούμε για την διαιτησία στον χτεσινό αγώνα με τον Χαλκηδονικό. Θεωρούμε πως με τις αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και υποχρέωσαν την ομάδα μας σε ήττα.

Συγκεκριμένα. ο διαιτητής Μητράκος αρνήθηκε να καταλογίσει ένα εμφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Τζαμάι όταν το σκορ ήταν 1-1, ενώ μας φόρτωσε με πολλές κάρτες αδικαιολόγητα. Τα μεγαλύτερα παράπονα όμως υπάρχουν για την βοηθό Στεφανοπούλου, αφού στο δεύτερο γκολ υπάρχει πεντακάθαρο διπλό οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε, κάτι που είδαν κυριολεκτικά οι πάντες εκτός από την βοηθό. Αντίθετα, δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τον πρώτο βοηθό Πρίντζιο.

Τα πολλά λάθη αυτά μας υποχρεώνουν να αμφιβάλλουμε αν αυτά τα λ’άθη είναι ανθρώπινα…Μας γεννήθηκαν πολλά εωτηματικά…Λίγο μετά το ματς ο πρόεδρος μας εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών με απόλυτη κοσμιότητα θέλοντας να ζητήσει την άποψη τους για τις αμφισβητούμενες φάσεις…Η βοηθός δεν ήταν εκεί..Είχε ήδη φύγει-φυγαδευτεί…Γιατί?Επίσης, από πότε ο διαιτητής ανοίγει διάλογο με την εξέδρα όπως έγινε χτες?

Ξέρουμε πως δεν θα πάρουμε ποτέ απαντήσεις. Περιμένουμε να μάθουμε την άποψη του παρατηρητή διαιτησίας. Για του λόγου το αληθές, υπάρχει το βίντεο του αγώνα στη διάΘεση όλων…>>