Connect with us

4ος Όμιλος

Βρίσκει ρυθμό ο ΟΦΗ, 4-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Σε ρυθμό ρελαντί ο ΟΦΗ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚρουσώνα με 4-1 στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
Η ομάδα του Νίκου Γκουλή σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζε να κάνει αγγαρεία. Προηγήθηκε με τον Πόποβιτς (12′), αλλά δεν έιχε διάρκεια στην απόδοση του. Ο ΠΑΟΚρουσώνα, στηνμοναδική φάση που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Νηστικάκη (1-1).
Στην επανάλληψη ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές. Στο 52′ ο Φραγκουλάκης μετά απο ωραίο συνδιασμό με τον Περογαμβράκη έκανε το 2-1. Στο 58′ ο Τζέκος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Περογαμβράκης και έκανε το 3-1. Στο 80′ ο Κώτσιος με σούτ μέσα απο την περιοχή (η μπάλα κόντραρε και στο Φαμπίνιο) έκανε το 4-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚρουσώνα διαιτήτευσε ο Μηνάς Κοκκινάκης, με βοηθούς τους Μαυραντωνάκη και Παπαδάκη.

ΟΦΗ: Κασμεριδης,Μπολάκης,Βιγιαφάνε,Κώτσιος,Ραπτάκης,Γκούμας, Περογαμβράκης (83′ Σαχινίδης), Φραγκουλάκης (83′ Φαζός) ,Πόποβιτς,Κοιλιάρας( 46′ Τζέκος), Φαμπίνιο.
Στον πάγκο οι: Σαχινίδης,Πιθαρούλης,Δαμιανάκης,Βλάχος,Κουσίδης, Φαζός,Τζέκος.
ΠΑΟΚρουσώνα: Κουρουπάκης,Τσοχαταρίδης,Μπάμπης,Κανδηλάκης, Καρυπίδης, Καλεμάκης,Ανωγειανάκης (60′ Μανιδάκης),Νηστικάκης, Πήλιος, Σούρσος (46′ Σκουφος), Σαβελίδης (75′ Ρομπάκης).
Στον πάγκο οι: Γιαννακάκης, Στρατηγάκης,Σκούφος, Αγγελάκης, Ρομπάκης,Ποντίκαλης, Μανιδάκης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
6′ Η πρώτη φάση για τον ΟΦΗ. Σούτ του Φραγκουλάκη απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.
10′ Ο διαιτητής Κοκκινάκης δεν αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Μπάμπη που ανατρέπει τον Πόποβιτς, ο οποίος έφευγε στην αντίπαλη περιοχή. ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν τελευταίος παίκτης. Τον παρατηρεί μόνο με κίτρινη κάρτα.
12′ Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ο Γκούμας βγάζει στον κενό χώρο τον Πόποβιτς, ο οποίος πλασάρει ιδανικά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).
24′ Σούτ του Φαμπίνιο απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
45′ Απευθείας φάουλ του Πόποβιτς, η μπάλα άουτ.
+45 Λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Κασμερίδης δεν συγκρατεί τη μπάλα μετά απο κόρνερ και με προβολή ο Νηστικάκης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-1
Με αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Για τον ΟΦΗ μέσα ο Τζέκος, έξω ο Κοιλιάρας. Για τον ΠΑΟΚ έξω ο Σούρσος και μέσα ο Σκούφος.
52′ Το 2-1 για τον ΟΦΗ. Ο Περογαμβράκης συνδιάζεται με τον Φραγκουλάκη, ο οποίος πλασάρει ιδανικά και κάνει το 2-1.
54′ Σέντρα του Πόποβιτς, ο Τζέκος δεν προλαβαίνει για λίγο να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
58′ Ο ΟΦΗ κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Τζέκου απο τον Κανδυλάκη. Το εκτελεί ο Περογαμβράκης που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (3-1).
80′ Το 4-1 για τον ΟΦΗ. Ο Κώτσιος σουτάρει η μπάλα κοντράρει στον Φαμπίνιο και καταλήγει στα δίχτυα.