Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Βραδιά αναμνήσεων αύριο στο Ιλιον…

Published

on

Μια πολύ όμορφη βραδιά στην οποία αναμένεται να ξυπνήσουν συγκινητικές αναμνήσεις αναμένεται αύριο το βράδυ στο Ιλιον…

Με πρωτοβουλία του παλαίμαχου άσου και νυν προπονητή Θανάση Ψύλλια και με την πολύτιμη συνδρομή του εμβληματικού προέδρου της ομάδας Σπύρου Κόλλια, διοργανώνεται συνάντηση των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Λιοσίων. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η μετεξέλιξη της τότε ομάδας-πρότυπο για του ποδόσφαιρο της Αθήνας είναι ο σημερινός ΑΟ Ιλίου…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση…

Την Παρασκευή 15/12 και ώρα 7 μ.μ. στην καφετέρια Οασις που βρίσκεται στο άλσος Ιλίου θα γίνει η συνάντηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστων της ΑΕΚ Ν. Λιοσίων.
Θα είναι μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και εκπλήξεις.
Εκείνη τη βραδιά θα αναδείξουμε και θα προβάλουμε την ιστορία της ομάδας από την εποχή που ήταν ανεξάρτητη, έως την εποχή που αγωνίστηκε στις Εθνικές Κατηγορίες.
Έχουμε καλέσει και θα είναι μαζί μας άνθρωποι που υπηρέτησαν την ομάδα από την δεκαετία του 70.
Από την Γ κατηγορία έως την Δ Εθνικη.
Σας ενημερώνω ότι ο Πρόεδρος της καρδιάς μας Σπυρος Κολλιας , ο Πρόεδρος των επιτυχιών, έχει αναλάβει όλα τα έξοδα, όπως πάντα βέβαια, ώστε να μην μας λήψει τίποτα.
Επίσης σας ενημερώνω ότι θα τιμήσουμε ποδοσφαιριστές και παράγοντες για την προσφορά τους στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας.
Θα προβάλουμε στις τηλεοράσεις του καταστήματος φωτογραφίες και video από παιχνίδια της μεγάλης ΑΕΚ Ν. Λιοσίων.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι διοικητικοί παράγοντες αλλά και οι φίλαθλοι της μεγάλης ΑΕΚ Ν. Λιοσίων να είναι παρόντες ώστε να ζήσουμε μία ακόμη μαγική βραδιά μετά από 35 Χρόνια…