Connect with us

stoplekto

Βριλήσσια-Άγιαξ Ταύρου 2-3

Published

on

Μια από τις ευνοημένες ομάδες του 3ου ομίλου στην Β’ ΕΠΣΑ για την 18η αγωνιστική ήταν ο Άγιαξ Ταύρου ο οποιος με γκολ του Θεοφάνους στο 2′ των καθυστερήσεων επικράτησε με 3-2 των Βριηλισσίων. Μάλιστα με το τρίποντο αυτό, το συγκρότημα του Φώτη Ζησάκη κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό στους τέσσερις βαθμούς, μετά την ήττα των ‘λόρδων’ από τον Αστέρα Ζωγράφου.

Στο 36′ ο Μακρυπηδης έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στα Βριλήσσια, με τον Πούλιο στο 57′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 65′ ο Αγιαξ είχε δοκάρι με τον Ερμάλ, με τον Κοντοπάνο 2′ αργότερα με απευθείας κόρνερ (!) να κάνει το 1-2. Στο 75′ ο Ασαλνίδης είχε δοκάρι για τον Άγιαξ, με τον Μακρυπήδη στο 76′ να ισοφαρίζει σε 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Θεοφάνους.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Χατζηφόρος, Κιρκιλής, Δημητρέλος (69′ Αυγερόπουλος), Μπαντούνας, Γκρέκος, Σταυρακάκης, Γκότσης (61′ Μάρκου), Σχοινάς (78′ Γκίζι), Σταύρακας, Κατσιμίχας, Μακρυπήδης.

ΑΓΙΑΞ: Καπασόγλου, Στασινόπουλος (77′ Γερακάης), Μιχαηλίδης, Θεοφάνους, Μπίζι, Κοθράς, Ερμάλ, Ασλανίδης, Πούλιος, Σιώζος (46′ Κοντοπάνος (81′ λ.τρ. Λέκκας)), Οικονόμου.