Connect with us

stoplekto

Βριλήσσια-Δάφνη Αθηνών 3-1

Published

on

Με το δεξί μπήκαν τα Βριλήσσια στο φετινό πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 10′ με τον Ντέντια ο οποίος πλάσαρε από κοντά όμως η Δάφνη απάντησε άμεσα με σουτ εκτός περιοχής του Τζακόλ στο 18′. Τα Βριλήσσια έφτασαν στο 2-1 πριν το ημίχρονο (44′) αλλά το δοκάρι εμπόδισε τον Δημητρέλο να το πετύχει. Στο 47′ ήταν η σειρά του Νικολακάκη να αποτρέψει το 2-1 όταν και απέκρουσε πέναλτι του Ντέντια. Ο Λιάτης στο 57′ μιμήθηκε τον Δημητρέλο και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Δάφνης, για να έρθει τελικά στο 65′ ο Φραντζέσκος και να δώσει το προβάδισμα.  Νέο δοκάρι του Λιάτη στο 75′, αποβολή για τους φιλοξενούμενους στο 78′ όταν ο Πουμπουρίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό αργότερα το Ντέντια σφράγισε το τελικό 3-1 με πλασέ.

Διαιτητές: Αθανασόπουλος, Καραλής-Γενναίος

Βριλήσσια: Συριανός, Κιρκιλής, Δημητρέλος, Κοντολάτης, Γκρέκος, Μπαντούνας (82′ Γούλας), Λιάτης, Σωτηρόπουλος, Κάβουρας (14′ λ.τρ. Φραντζέσκος), Ντέντια, Κώτσης (66′ Κλάδης).
Δάφνη: Νικολακάκης (82′ Κουζηνός), Δαρδαμάνης, Μυτιληναίος, Πουμπουρίδης, Κιεσάι, Πλακατζίκος (75′ Αγακεχαγιάς), Τζακόλ, Τζελέφας (70′ Ζώγας), Χρήστου, Βλάχος, Θεοφανίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply