Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Βροχή» τα γκολ στη Σαλαμίνα- 4-3 στα πέναλτι ο Αμπελακιακός τη Χαραυγή(3-3 κ.δ. και παρ.)

Published

on

Ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε στα Αμπελάκια, όπου η καταρρακτώδης βροχή έφερε και πολλά γκολ στην αναμέτρηση με τον Αμπελακιακό να προκρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 επί της ισχυρής Χαραυγής.

Το ματς ήταν χορταστικό με το σκορ να λήγει στα 90 λεπτά 3-3. Για τους νησιώτες σκόραραν οι Σταφσουλάι(42’), Κοκλιώτης(57’) και Μιχαλάκης(72’).

Η Χαραυγή βρήκε δίχτυα με τους Τσαλίκη(27’), Φασιλή(53’) και Μουρελάτο(88’ πέναλτι- ανατροπή Φασιλή από Ζώτο), ενώ είχε και δοκάρι με τον Τσαλίκη(65’).

Στην ημίωρη παράταση ο Αμπελακιακός σκόραρε στο 105’ όταν μετά από φάουλ του Χαλούλου, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Ζώτο Κερ. την έστειλε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής Σπάθας ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ, μετά από υπόδειξη του βοηθού Ιωαννίδη.

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου πιο ψύχραιμοι οι γηπεδούχοι έφτασαν στην πρόκριση.

Για τον Αμπεακιακό ευδτόχησαν οι Σταφσουλάι, Ζώτο Κερ., Χαλούλος και Ιλάνογλου.

Από τη μεριά της Χαραυγής εκτέλεσαν εύστοχα οι Φασιλής, Χονδρουδάκης, Βουλγαράκης και αστόχησαν οι Γρούνης(άουτ)  και Τσαλίκης(απέκρυσε ο Καρνέσης).

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Πέτσι(62’ Περάκης), Μάρα(35’ Ιλάνογλου), Χαλούλος, Θεοδοσίου, Σγούρδας, Σταφσουλάι, Κοκλιώτης(67’ Μπούτσης), Μιχαλάκης(95’ Ραμπατζίκος), Ζώτο Κερ., Ζώτο Κιν.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Σιφογιαννάκης, Χουριέτ(82’ Βουλγαράκης), Λίτσας(73’ Γαβαλάς), Σαρηγιάννης, Σκορδίλης(85’ Παναγιώτου), Μπακάλης, Χονδρουδάκης, Μουρελάτος, Τσαλίκης, Γρούνης, Φασιλής.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ