Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βόλτα στο Ιλιον ο Ηλυσιακός, 3-0 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ηλυσιακός νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ Ιλίου με 3-0 παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο.

Η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και έφτασε δικαιότατα στη νίκη φτάνοντας τους 12 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι ουσιαστικά δεν μπήκαν καθόλου στο ματς χάνοντας κυριολεκτικά με κάτω τα χέρια. Εμειναν έτσι στους 4 βαθμούς και έμειναν στην τελευταία θέση, ενώ υπέστησαν την 4η συνεχόμενη ήττα τους έχοντας δεχτεί και στα τέσσερα ματς από 3 γκολ…

Στο 4′ ο Σεράνι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 26′ το σουτ του Γκουτσούλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Βελισσάρη στο 40′.

Στο 47′ ο Σεράνι βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να αρνείται να καταλογίσει το καταφανέστατο πέναλτι. Στο 49′ οι γηπεδούχοι στην μοναδική τους καλή στιγμή σε όλο το ματς άγγιξαν την ισοφάριση όταν το κόρνερ του Καράμπελα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ράπτης εξ΄επαφής δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 53′ ο Βελισσάρης εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμη σοβαρό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και από κοντά έκανε το 0-2.

Στο 55′ ο Δαούτης έκοψε την τελευταία στιγμή τον Βελισσάρη που ήταν έτοιμος να σκοράρει, ενώ στο 56′ το δυνατό σουτ του Μπουσάι έδιωξε εντυπωσιακά ο Σκυριανός και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 73′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Σκυριανό να σώζει την εστία του σε σουτ του Σεράνι και κεφαλιά του Βελισσάρη. Στο 87′ μετά από εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα του Χριστόπουλου ο Σαλαπάτας με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Κατοίκος, Κολλιάκος, Τσολακίδης Λ..

ΑΟ ΙΛΙΟΥ ( Γιώργος Τζώτζης): Σκυριανός, Καρδάσης (34′ Μεχμέτι), Πετρόπουλος, Δαούτης, Λάχας (64′ Πυλαρινός), Τζανετόπουλος, Νάτσης (53′ Κιτσώνης), Καράμπελας (53′ Σουλοβάρι), Ράπτης, Σκαμάνης, Δαμασκηνός.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ( Κώστας Ψυρόπουλος) Βαμβακάς, Ραγκαβάς (46′ Τσαραουσης), Χριστόπουλος, Σαμιώτης, Ραγκαβάς (46′ Τσαραούσης),Μιχελής, Γκουτσούλας, Αποστολόπουλος (85′ Πουλέρι), Βελισσάρης, Βουτσιωτης (64′ Αχούλι), Σεράνι (54′ Σαλαπάτας), Μπουσάι.