Connect with us

Γ Εθνική

Βόλτα στο Ρέντη ο Ηλυσιακός, 5-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Ο Ηλυσιακός ήταν ασταμάτητος και επικράτησε 5-0 του Ατρόμητου Πειραιά για την 28η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα ο Ηλυσιακός με αυτή τη νίκη έφτασε τους 50 βαθμούς όντας στο +4 από τον πέμπτο Αλμυρό Γαζίου, ο οποίος πάντως έχει δυο παιχνίδια λιγότερα από την ομάδα των Ιλισίων.

Αντίθετα ο Ατρόμητος Πειραιά παραμένει στην τελευταία θέση έχοντας σε 28 αγώνες 11 βαθμούς και θα επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα τη νέα χρονιά.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Κράσι και πέντε λεπτά μετά ήρθε το δεύτερο γκολ με δράστη τον Τσέργα. Ο Ηλυσιακός έφτασε και σε τρία ακόμη γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Καραγιάννη στο 67’ και στο 89′ και με τον Βρυώνη στο 90′.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φώτης Βολονάκης): Γκιμούσης, Λέλος (71′ Καφτηράνης (75′ λ.τρ. Τάσσης)), Τσάκα, Ρούστα, Ατσάβες, Αποστόλου, Σταθακόπουλος, Μούκα (65′ Ζορμπάς), Ρηγόπουλος, Μπιλικαΐδης, Σανσάρογλου

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο (46′ Τόλα), Γιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Σουβατζόγλου, Χατζής, Ταχιράι (75′ Σαρρηασλάνογλου), Δημοσθενιάδης (60′ Καλός), Χαρίτος (60′ Βρυώνης), Κράσι, Τσέργας (46′ Μακρίδης), Καραγιάννης.

ΠΗΓΗ: Mikriliga