Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βόμβα με Γκουτσούλα ο Κεραυνός Πετρούπολης

Published

on

Σε μια σπουδαία μεταγραφή που ενισχύει σε τεράστιο βαθμό την ομάδα προχώρησε ο Κεραυνός Πετρούπολης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου μέσου Βαγγέλη Γκουτσούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Κεραυνός Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γκουτσούλα. Πρόκειται για την σπουδαιότερη μεταγραφή στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της διοίκησης.

Ο 33χρονος πολύπειρος μεσοεπιθετικός έχει να επιδείξει ένα «βαρύ» βιογραφικό στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του τεχνικού τιμ.

Ο Βαγγέλης μετράει πάνω από 150 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπως και ανόδους με ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και θα βοηθήσει τα υπόλοιπα παιδιά, ώστε ο Κεραυνός να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γκουτσούλας ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγία Ελεούσα και ακολούθησαν οι: Βύζας Μεγάρων, Άγιος Ιερόθεος, Κηφισιά, Πανελευσινιακός, Κηφισιά (δεύτερη θητεία), Ηλυσιακός, Πανθηραϊκός, Άρης Πετρούπολης, Άγιος Ιερόθεος (δεύτερη θητεία), Προοδευτική, Διάνα Ηλιούπολης, Ηλυσιακός (δεύτερη θητεία) και Άγιαξ Ταύρου. Στην ομάδα του Ταύρου αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν, όπου μέτρησε 12 συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.