Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βόμβα με επιστροφή Δαούτη στον ΑΟ Ιλίου!

Published

on

Σε μια τεράστια μεταγραφική κίνηση που ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα και την ανεβάζει επίπεδο προχώρησε ο ΑΟ Ιλίου, που ανακοίνωσε την επιστροφή του Σταύρου Δαούτη!

Ο χαλύβδινος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας, και επιστρέφει στον σύλλογο μετά από ένα χρόνο απουσίας. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας για 6 χρόνια, πανηγυρίζοντας 3 ανόδους. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και στην Ελλάδα Ποντίων με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ακράτητο και Ηρακλή Πετρούπολης.

Η απόκτηση του αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Ιλίου, αφού είχε πολλές προτάσεις και από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στον ΑΟ Ιλίου, τους εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας. Ας δούμε τι μας είπε…

<< Πολύ απλά, γύρισα σπίτι μου.. ευχαριστώ όλες τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα, αλλά η καρδιά μου ανήκει στον ΑΟ Ιλίου. Η αγάπη μου για την ομάδα, η σχέση μου με τον πρόεδρο Μπάμπη Λερούτσο που για μένα είναι δεύτερος πατέρας, αλλά και η τεράστια εκτίμηση που τρέφω για τον κόουτς Ανδρέα Νάστο, είναι οι λόγοι που αποφάσισα να επιστρέψω.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια…μόνο δουλειά μέσα στο γήπεδο, για να ξαναφέρουμε τον ΑΟ Ιλίου εκεί που αξίζει…>>