Connect with us

stoplekto

«Βόμβα » με Κοττάκη η Κύπρος Κορυδαλλού

Published

on

Τον 24 χρόνο Τάσο Κοττάκη  που έμεινε ελεύθερος από την Οδηγήτρια ενέταξε στο δυναμικό της η Κύπρος Κορυδαλλού, εμπλουτίζοντας ακόμη πιο πολύ το ρόστερ της με έναν πολύ ικανό και εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή.

‘Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες του Τεχνικού Διευθυντή Πάρη Σταμπουλίδη και του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Κουρκουτιάδη, ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες και θα φορά την φανέλα της Κύπρου Κορυδαλλού την νέα σεζον. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελούσε τον ΄΄διακαή πόθο΄΄ του Αχιλλέα Ανδριανάκη για την συγκεκριμένη θέση.

Να σημειωθεί πως ο Τάσος Κοττάκης είναι γιος του αείμνηστου Κώστα Κοττάκη, ο οποίος υπήρξε αρχισκόρερ του Ιωνικού την δεκαετία του 80. Ο 24 χρόνος μεσοεπιθετικός τις προηγούμενες δυο σεζόν φορούσε την φανέλα της Οδηγήτριας και ήταν από τους παίχτες που συνέβαλαν στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος με τις εμφανίσεις του. Κατά τα το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Ιωνικού, της Προοδευτικής, του Ερμή Κορυδαλλού και της ΑΕ Περάματος.