Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βόμβα με Μπότη η Άμιλλα Περιστερίου

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία, ή μάλλον μια απ’ τις πιο εύστοχες κινήσεις που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε η Άμιλλα Περιστερίου.

Συγκεκριμένα η μάδα του Φώτη Καζακόπουλου ενέταξε στο δυναμικό της έναν από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς που αγωνίζονταν τα τελευταία 5 χρόνια για λογαριασμό του Ήφαιστου Περιστερίου.

Υπό τις οδηγίες του Νιώτη κόουτς θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Μπότης.

Ο πρώην και εκ των αρχηγών του Ηφαιστου, τα βρήκε σε όλα με τους “οράνιε” και θα αποτελέσει το πιο ισχυρό χαρτί της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Ο Μπότης που μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της επίθεσης έχει ηγετική χαρακτηριστικά και αυτό αρκούσε ώστε ο Καζακόπουλος να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Μεταξύ άλλων μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό ενώ είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γιώργο που με επέλεξε στην ομάδα μας. Η προσωπική μας σχέση βοήθησε σε αυτό και είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να έχουμε έναν τέτοιο παίκτη στην οικογένεια της Άμιλλας”, τόνισε ο Φόντας Καζακόπουλος.

Όσον αφορά την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο ίδιος τόνισε: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω την ομάδα και τον κόουτς Φόντα Καζακόπουλου η προωπική μας σχέση και η οργάνωση της ομάδας με έπεισαν να έρθω στην Άμιλλα. Εύχομαι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.