Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βόμβα με Σαπαλίδη ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Published

on

Σε μια τεράστια μεταγραφική κίνηση που ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα προχώρησε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του σπουδαίου φορ Σταμάτη Σαπαλίδη.

Το δελτίο Τύπου…

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5/7/1990 και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού.

Παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, ο 32χρονος επιθετικός επέλεξε τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα καθώς εντυπωσιάστηκε από τo project και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Ασφαλώς σπουδαίο ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η προσέγγιση της διοίκησης που κάτω από άκρα μυστικότητα κινήθηκε αστραπιαία και μπόρεσε να αποσπάσει την θετική απάντηση του ικανότατου στράικερ μέσα σε λίγες ώρες.

Όσον αφορά το βιογραφικό του Σαπαλίδη, πρόκειται για έναν προικισμένο επιθετικό με κύριο χαρακτηριστικό του την μεγάλη έφεση που έχει μπροστά από τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό το μαρτυρούν φυσικά και οι επιδόσεις του τα τελευταία χρόνια καθώς έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στα πρωταθλήματα του Πειραιά με τα χρώματα των Μοσχάτου, Καραβά και Ελλάς Ποντίων.

Πιο συγκεκριμένα από το 2018 μέχρι το 2019 που παρέμεινε στο Μοσχάτο πέτυχε σε 39 συμμέτοχές 58 γκολ κατακτώντας την άνοδο ως πρωταθλητής με τους πράσινους.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος τον βρήκε στον Καραβά πετυχαίνοντας σε 17 συμμετοχές 19 τέρματα, με το πρωτάθλημα να μην ολοκληρώνεται λόγω της πανδημίας covid, ωστόσο το νέο μας απόκτημα πανηγύρισε ακόμη μια άνοδο.

Τη σεζόν 2020-2021 η ομάδα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αποτέλεσε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό σημειώνοντας σε 9 αγώνες 12 γκολ ωστόσο η πανδημία και η διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων “ανάγκασε” τον χαρισματικό ποδοσφαιριστή να μετακινηθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου και εκεί ξεδίπλωσε το περίσσιο ταλέντο του.

Η Προοδευτική του προτεινε συμβόλαιο συνεργασίας και ο Σαπαλίδης δικαίωσε τις προσδοκίες αφού σε 7 συμμετοχές βρήκε ισάριθμες φορές το δρόμο προς τα δίχτυα βοηθώντας τους βυσσινί να πετύχουν τους στόχους τους.

Η περσινή χρονια χαρακτηρίζεται ως η πλέον θετική για τον Πειραιώτη κυνηγό αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία πετυχαίνοντας σε 37 συμμετοχές 50 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε. Κατέκτησε το νταμπλ με την Ελλάδα Ποντίων ενώ έχασε στο… νήμα την άνοδο για την Γ’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων ο Σαπαλίδης έχει φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Superleague 1 τη σεζόν 2014-2016, ενώ την περίοδο 2012-2014 άνηκε στο δυναμικό του ΑΟΤ Αλίμου όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος όντας πρώτος σκόρερ στην κατηγορία.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Πειραια έχοντας περάσει από Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Νίκη Βόλου, Κισσαμικό και Περαμαϊκό.

Το βιογραφικό του αποτελεί την καλύτερη απόδειξη προκειμένου να κατανοήσει κανείς την σπουδαιότητα της μεταγραφής του Σαπαλίδη στην ομάδα μας, γεγονός που δείχνει για ακόμη μια φορά τις προθέσεις που υπάρχουν στο club αναφορικά με την ερχόμενη σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Σταμάτη Σαπαλίδη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.