Connect with us

5ος Όμιλος

Βόμβα με Τσίγκα ο Ιωνικός-Πήρε πορτιέρο, Ανανέωσε ο Αδαμόπουλος

Published

on

Η μεταγραφική δραστηριότητα του Ιωνικού συνεχίζεται για ακόμη μια ημέρα αφού η ομάδα της Νεάπολης ετοιμάζεται λίγη ώρα πριν την πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά να ανακοινώσει ακόμη δυο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, η παρουσία του ένα εξ αυτών όχι απλά αποτελεί πολυτέλεια για το επίπεδο της Γ’ Εθνικής, αλλά αναμένεται να αποτελέσει τον ποδοσφαιριστή γύρω από τον οποίο αναμένεται να επενδύσει πάνω του η ομάδα ενόψει της ερχόμενης περίοδο. Ο λόγος για τον Θανάση Τσίγκα ο οποίος αποτελεί ίσως την μεταγραφή του καλοκαιριού. Ο 32χρονος επιθετικός αναμένεται να προσφέρει λύσεις στο κομμάτι του σκοραρίσματος στους Νικαιώτες και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς αν παρατηρήσει το πλούσιο βιογραφικό του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, οι 232 συμμετοχές και τα 41 τέρματα του έμπειρου φορ αποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Superleague και της Football League. Ο Τσίγκας την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ θητεύσει κατά το παρελθόν σε σπουδαίες επαγγελματικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος όπως ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα, ο Ατρόμητος Αθηνών και ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα έχει περάσει από Κέρκυρα, Καλλιθέα και ο Πανηλειακός. Αυτό και μόνο δείχνει ότι η παρουσία του συγκεκριμένου επιθετικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προσδίδει κύρος αλλά και ποιότητα.

Ριγανάς στον άσο

Στο μεταξύ κοινή πορεία με τον Θανάση Τσίγκα χάραξε και ο Γιάννης Ριγανάς ο οποίος άφησε την Καλαματά για να αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο με τη φανέλα του Ιωνικού. Πρόκειται για 25χρονο πορτιέρο ο οποίος την περσινή περίοδο πραγματοποίησε 16 συμμετοχές με τη Μαύρη Θύελλα. Συγχρόνως, το νέο απόκτημα των μπλε έχει υπερασπιστεί τις εστίες της Ρόδου, της Κέρκυρας, της ΑΠΟΠ Κινύρας και του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου

Ανανέωσε ο Αδαμόπουλος

Παράλληλα, στο έμψυχο δυναμικό της Πειραιώτικης ομάδας θα βρίσκεται την ερχόμενη περίοδο ο Κώστας Αδαμόπουλος. Ο 28χρονος τερματοφύλακας ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του Ιωνικού την περσινή σεζόν έξι φορές έδωσε τα χέρια με την διοίκηση Σαβουλίδη και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε να πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply