Connect with us

stoplekto

«Βόμβα» με Χανιώτη ο Ολυμπιακός Περάματος

Published

on

Τεράστιας σημασίας μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Περάματος. Απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Λάμπρο Χανιώτη , ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Η  μεταγραφή ενός τόσο σπουδαίου αθλητή που διακρίνεται για την δεινότητα του στο σκοράρισμα  ενισχύει σημαντικά  τους νεοφώτιστους στη Β’ Κατηγορία  και δίνει το μήνυμα σε όλους για τους φετινούς στόχους του συλλόγου που είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία .

Ο Χανιώτης που ξεκίνησε την καριέρα του στον Δία Κορυδαλλού έχει αγωνιστεί επίσης  σε Προοδευτική, Αστέρα Τρίπολης ,Λεβαδειακό, Κέρκυρα, Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, Εθνικό ,Εθνικό Αστέρα, Απόλλωνα Σμύρνης, Αιγάλεω, ΑΕ Σαλαμίνας, Κορωπί  ΑΟ Κορυδαλλό, ΑΠΟ Κερατσίνι  ενώ την  τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στον Αίαντα Σαλαμίνας όπου σημείωσε 10 τέρματα.

Την ικανοποίηση του για την μεταγραφή  εξέφρασε με δήλωση του στο plekto.gr ο Λάμπρος Χανιώτης . Χαρακτηριστικά μας είπε : «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Περάματος. Πέρα από την ικανοποίηση μου στον οικονομικό τομέα  εντυπωσιάστηκα από την συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι με σκλάβωσαν με τον τρόπο τους.  Όλοι μαζί θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε ο Ολυμπιακός να φτάσει πολύ ψηλά γιατί πραγματικά το αξίζει.»