Connect with us

slideshow

Βύζας: Από μικροί πρωταθλητές (φώτο)

Βράβευση Ακαδημιών Βύζα Μεγάρων

Published

on

Η βράβευση των ακαδημιών του Α.Γ.Σ. «ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ» έλαβε χώρα την στο “Puzzle” όπου οι νέοι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η διοίκηση έδωσαν ελπίδα για τον αθλητισμό αλλά και για το μέλλον της πόλης μας γενικότερα.

Οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του «Βύζαντα» συμμετείχαν στο πρωτάθλημα υποδομών της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Δυτικής Αττικής, η ομάδα νέων και η ομάδα παίδων, και πέρσι κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλητές στην κατηγορία τους, με προπονητές τον Δήμο Γολίτσα(στην ομάδα νέων) και τον Άρη Γεωργίου(στην ομάδα παίδων).

Φέτος, συμμετέχουν στο πρωτάθλημα νέων που διοργανώνει η Football League, όπου συμμετέχουν ομάδες της Β’ Εθνικής.

Αυτό που παρατηρήθηκε από τους παρευρισκομένους είναι ότι το απαισιόδοξο κλίμα για την ιστορική ομάδας του «Βύζαντα» μπορεί να ανατραπεί με την στήριξη των «ντόπιων» δυνάμεων, νέων ποδοσφαιριστών, συμπολιτών μας, που όπως αποδεικνύεται μπορούν και φιλοδοξούν για τα μεγάλα σκορ.

Οι απονομές των επάθλων έγιναν από τον Δήμαρχο Γιάννη Μαρινάκη, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Ηρόδωρος» Κλεάνθη Βαρελά τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ κ. Μιχάλη Τζανόπουλο και αντιπρόεδρο Γιώργο Ντούρο.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply