Connect with us

3ος Όμιλος

Βύζας Μεγάρων: Ανακοίνωση των παικτών για τα… κακόβουλα σχόλια

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα Μεγάρων ζητούν συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την ήττα που γνώρισα την περασμένη Κυριακή από τον Παναρκαδικό ενώ τονίζεται ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνουν ό,τι μπορούν ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Με αυτή την κίνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επιθυμούν να βάλουν τέλος σε κακόβουλα σχόλια που όπως τονίζουν έκαναν την εμφάνιση τους τις προηγούμενες ημέρες σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ κ. ΜΑΝΤΑΛΟΒΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ Η’ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ