Connect with us

Γ Εθνική

Βύζας Μεγάρων | Εις Μνήμην Κώστα Νεστορίδη…

Published

on

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα θρηνεί την απώλεια του Κώστα Νεστορίδη που έφυγε από τη ζωή στα 93 του χρόνια, παλεύοντας το τελευταίο χρονικό διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Πρόκειται για έναν μύθο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα θρύλο της ΑΕΚ, που έγραψε με χρυσές σελίδες την δική του ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

 

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να γνωρίζουν οι νεότεροι, ο Βύζας, ήταν η ομάδα που είχε την τιμή να έχει στις τάξεις της τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη, η ομάδα με την οποία έκλεισε την καριέρα του στην Α’ Εθνική.

 

Ο αείμνηστος Νεστορίδης, ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ και την επιστροφή του από την Αυστραλία όπου είχε πάει για να αγωνιστεί στην Ελλάς Μελβούρνης, φόρεσε και την κιτρινόμαυρη φανέλα του Βύζαντα και ήταν ο ηγέτης της μεγάλης εντός έδρας νίκης του Βύζαντα επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στις 29 Ιανουαρίου 1967.

 

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Σάκης Κουβάς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Νεστορίδη.

 

Εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τον Κώστα Νεστορίδη, μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας του αθλήματος στη χώρα μας.

 

Κώστα ήταν τιμή μας που φόρεσες και την κιτρινόμαυρη του ιστορικού Βύζαντα.

 

Αιωνία η Μνήμη σου…